.
Луганские новости
Луганские новости:
06.12.2011 13:25
Керівники області вітають військових Луганщини з річницею Збройних Сил України

Керівники області вітають військових Луганщини з річницею Збройних Сил УкраїниГолова Луганської обласної державної адміністрації Володимир Пристюк і голова Луганської обласної ради Валерій Голенко вітають військових Луганщини з 20-ю річницею Збройних Сил України:
«Шановні воїни, ветерани війни і Збройних Сил України, працівники оборонної промисловості!
6 грудня 2011 року ми відзначаємо 20-ту річницю Збройних Сил України. Щиро вітаємо вас із професійним святом!
Ми складаємо глибоку шану тим, хто боронив честь і свободу рідної землі, хто нині зміцнює обороноздатність країни.
Ми вдячні всім, хто захищав нашу рідну землю від ворожих військ, хто ставав на захист Вітчизни за першим її покликом! Ми пам’ятаємо про те, що це саме ви свого часу подарували нам мирне майбутнє і усвідомлюємо, що тепер наше завдання – забезпечити вам гідне сьогодення.
Вітаємо також сьогодні всіх молодих захисників Батьківщини, які опановують нелегку майстерність військової справи! Від вас залежить суверенність нашої держави, мир і спокій українського народу. Беріть же приклад зі своїх славетних попередників, які зуміли зберегти Україну для нас і доручили вам продовжувати цю відповідальну справу.
У нашій пам’яті і пам’яті майбутніх нащадків назавжди збережуться подвиги багатьох поколінь воїнів-захисників, їх безмежна відданість і любов до рідної землі, мужність та героїзм.
Бажаємо вам добра, родинної злагоди, здоров’я, щастя й нових звершень у благородній справі служіння Україні та її народові».

Комментарии (6)
« « « Голенко: Местное самоуправление должно быть самодостаточным | Янукович увидел вокруг Украины пояс безопасности » » »
Комментарии
| 15:29 06.12.2011

а где хоть остались воинские части в области))))? ПВО в Камброде и на горе у тепличного да внутренние войска с ментами и погранцами -) Вот и все войска) Давно нет ни артиллеристов, ни танкистов ( в Трехизбе -разрушенный полигон), ни частей ПВО по области.... Развал и разруха кругом...

| 19:32 06.12.2011

они и не нужны.российские войска вернутся и порядок восстановится.