.
Луганские новости
Луганские новости:
13.04.2006 10:48
Жириновский продолжает мечтать о 'Луганском округе' в составе РФ

Citynews

Лидер фракции ЛДПР в российской Госдуме Владимир Жириновский произвел «вербальную аннексию» Беларуси Россией. Это произошло на прошедшей 11 апреля в Кремле встрече президента России с лидерами думских фракций, на которой среди прочего обсуждалась и белорусская тема. Жириновский озвучил позицию своей партии: «Мы против Конституционного акта и проведения выборов в парламент Союзного государства. Это лишняя трата денег. Беларусь должна стать восьмым федеральным округом России, назовём его Минским. Пусть полпредом в этом округе будет белорус, а не русский».

Аналогично Жириновский хочет присоединить к России и часть Украины: «Если Януковичу удастся провести федеративную реформу, произойдет распад Украины и вхождение ее южных и восточных регионов в РФ. Тогда у России появятся Одесский, Харьковский, Днепропетровский и Луганский округа».

С одной стороны, Жириновский не раз уже делал самые разные скандальные заявления, и эти пассажи в отношении Украины и Беларуси можно считать очередным его словесным перформансом. А с другой стороны, это говорит не просто российский политик, а вице-спикер Госдумы. Кроме того, подобные ультраинтеграционные настроения достаточно сильны в политической элите России, и в тамошнем обществе в целом. Велика вероятность формулы «что у Жириновского на языке, то у Кремля на уме».

Комментарии
Игорь | 17:40 13.04.2006 kutch@list.ru

Я не против, поскольку это моя Родина.

Гали | 14:58 14.04.2006

И моя. И, насколько знаю, еще приблизительно 80-ти процентов населения нашей области.

прохожий | 21:23 14.04.2006

Луганщина и моя Родина, но я против присоединения к стране, в которой, правят такие, как Жириновский...

Святослав | 21:54 14.04.2006

Моя Родина Украина , и мне очень жаль , что с моей Родиной так хотят постутипь . И очень сомневаюсь , что 80 процентов жителей Луганской области считают Россию свое родиной. В 93 году я вернулся с России только по одной причине , хотел жить на своей Родине , но меня хотят этого лишить . Почему ?

sasha | 07:04 15.04.2006

ochem vi govorite. ludi ochnites. ukraina prenadlezit timoshenko i ihnei svore. chem timoshenko ili usheno luchshe chem zhirenovskii. bez rossii ukraina pomret. komu vi nuzhni na zapade? prisoedinenie k rossii eto realnii sposob vizhit. a tem
kto hochet zhit na ukraine pust valyat na zapad strani.

Олександр | 00:26 16.04.2006

Я - українець, народився і виріс на Луганщині. І українського населення у нас не менше, а більше половини, щоправда воно в більшості затуркане і зрусифіковане. Луганщина - споконвічна українська земля. Хай Жирік собі казиться, - не бачити йому Луганщини. Також і у нас українство відродиться, у це вірю твердо.

А Святославові скажу: Найгіршій ворог України - це хохол, треба в собі хохла і малороса душити з усієї сили. Тоді, коли хохли у нас на Луганщині і по всій Україні перетворяться на українців, нам буде до дупи базікання Жиріка і подібних йому московітських блазнів.

Олександр | 01:03 16.04.2006

****bez rossii ukraina pomret.****

Ці великодержавні пророцтва остогидли вкрай. Уже століттями у Московії стверджують, що Захід зогнив, що Європа ось-ось завалиться, що України нема і бути не може... Неначе якісь свідки єгови: що п'ять років - кінець світу.

****a tem kto hochet zhit na ukraine pust valyat na zapad strani.****

sasha, хочеш жити в Московії - так і вали туди. Пакуй валізку, Сибір великий - місця вистачить. Бог дасть, Україна стане нормальною державою, і такими як ти займеться СБУ - за субверзію національної безпеки і територіяльної цілості країни.

Вовик | 02:54 16.04.2006 pge@lep.lg.ua

Бандера херов!..
Даже язык русский забыл принципиально, на жаргоне шпарит...

Олександр | 21:31 16.04.2006

****Бандера херов!..
Даже язык русский забыл принципиально, на жаргоне шпарит...****

Вовачка, радной! Потерпи, воно попустить... Я російську не забув, скільки людина мов знає - стільки разів вона і людина. Але російська мова таки не моя рідна, та й чому це я українець в Україні на своїй рідній луганській землі мушу чужинецькою мовою говорити? Я у тебе, Вовачка, дозволу питатися не буду.

А жаргон - це та говірка, якою нині спілкуються "русскаязичниє" у наших краях: 3/4 - матюки, навіть ти, Вовачка, не утримався, ай-ай-ай... Та воно і зрозуміло: сonsuetudo quasi secunda natura est. У всякому разі у Пушкіна вуха б спухли, якби він почув цю "рускую рєчь"...

Вовик | 03:16 17.04.2006

По поводу "чужинецькой мовы" и жаргона...

...чому це я українець...мушу чужинецькою мовою говорити..."

Вот тебе и конкретный пример: "мусить" - от немецкого слова "mussen" сляпано. Ща эти щирые из штанов выпрыгивают, чтобы язык ваш на польско-западенский лад пересобачить. Ну, чтоб не подумали, что от "москальского" произошел, не дай Бог...
Думаю не у Пушкина(или как он там на твоей мове будет - Сашко Гарматный, что ли???) "вуха" вспухли бы, а у Шевченко. Хрен бы он "в'ехал" в эту мову!
Да и вообще... Шо-то с трудом верится, что ты с луганщины! По замашкам и амбициям - типичный западенець... По жизни под пшеками сидели, те их за быдло держали, до сих пор благодарны им до усрачки за это! До сих пор готовы в задницу целовать. А пришли москали - за братов посчитали, за равных, грамоте обучили... При москалях, блин, впервые белые простыни увидели. Так бендеровцы за это их люто и ненавидят!

ЗЫ: "у наших краях" как раз на русском по жизни и "спілкуються", даже ты(уверен!)... Это тока здесь ты на быдломове стебаться можешь, чтобы встречные пальцем у виска не крутили...
ЗЫЫ: и вообще, говори ты хоть на козьем языке - это твое право, никто тебе не может ничего навязывать! НО! Флейм здесь на русском идет, посему - ежели влазишь со своим мнением, изволь уважать участников! Впрочем, вашей народности это несвойственно... ИМХО...

Sasha | 05:07 17.04.2006

Вовик, Ya s toboi soglasen. Im v proshloe vernutsya hochetsya, pod polyakov. S rossiei otnosheniya i proizvodstvo naladit legko.Uzhe vse gotovo s sovetskih vremen.

sasha | 05:09 17.04.2006


Олександр: kak etoi zimoi horosho kogda holodno bez gaza? Iz za takih kak vi Ukraina i gibnet. A kogda rossiya vvoz myasa zapretila- prositsya nazad stali. Chto to ni odnomy evropeiskomy gosudarstvy vash produkt ne nuzhen. Vas evropa za idiotov derzhit, a vi ushi svoi razvesili. A za 5 let pravitelstva etih kozlov Donbass na koleni stanet, i ne skoro podnimetsya.

Олександр | 12:17 17.04.2006

****Вот тебе и конкретный пример: "мусить" - от немецкого слова "mussen" сляпано.****

Вовачка, на себе подивись! Хіба російська мова не має іншомовних слів?! Ти сам їх скільки вжив, зі мною розмовляючи? Це що таке : принципиально, жаргон, конкретный, амбиции, флейм... А жаргону скільки? Шпарит, сляпано, пересобачить, хрен бы он "в'ехал" , по жизни, за быдло держали, стебаться - це що, російська мова? Якщо на нарах російської мови вчать - то так.

****Ща эти щирые из штанов выпрыгивают, чтобы язык ваш на польско-западенский лад пересобачить.****

Ніхто цього не робить і не хоче робити. Спочатку навчися справжньої московитської мови - це по-перше. А по-друге: в Україні всі повинні знати державну мову, бо Україна - держава унітарна. Але навіть якщо вона була б федерацією, як того прегне Бандюкович і кумпанія, то все одно слід вчити усі мови учасників федерації. У Швейцарії учні вивчають 4 мови: німецьку, французьку, італійську і ретороманську як рідні, а до того ще пару іноземних (англійську, іспанську...) і дві класичні: давньогрецьку і латину. І нічого, долають програму. А у нас "русскаязичниє" українську вивчити не в силі... Ну зрозуміло: якщо прадід, дід та батько мозок пропили, то що ж вони дітям у спадок залишать? Діти вже народжуються зі смагою в голові, яка там наука?

****Ну, чтоб не подумали, что от "москальского" произошел, не дай Бог...****

Тут і думати нема чого: як українська мова могла виникнути з московитської, коли ця остання почала насильно насаджуватися в Украіні лишень з XVIII століття?! Ще перед війною Донбас був на 85 відсотків україномовний. Грінченко у нас на Луганщині склав свій тлумачний словник української мови на підставі лексики саме українців Луганщини!!!

****Шо-то с трудом верится, что ты с луганщины! По замашкам и амбициям - типичный западенець...****

Не "Шо-то", а что-то... Бачу, і в тобі українське коріння прозирає, хоч ти хохол його у собі притлумлюєш. Покруч духовний.

*****По жизни под пшеками сидели, те их за быдло держали, до сих пор благодарны им до усрачки за это! До сих пор готовы в задницу целовать.*****

Не бреши, чоловіче, не бреши марно, все одно тобі ніхто не повірить. Так, поляки західняків гнобили. Але вони боролися, як потім проти русифікації, і донині українську тотожність зберегли. А у нас з 85 відсотків україномовного довоєнного населення Донбасу не залишилося майже нічого, нашадки українців стали московитським шматтям. Зрадили свою власну кров, дідів-прадідів і самих себе. За це Бог і карає, за гріх Юди. Ти сам московитську дупу не цілуєш, ти там сидиш, тільки вуха стирчать...

****А пришли москали - за братов посчитали, за равных, грамоте обучили... При москалях, блин, впервые белые простыни увидели. Так бендеровцы за это их люто и ненавидят!****

Собака бреше, дощ чеше, а вітер далі несе. В Західній Україні "браткі" одразу взялися були за роботу: розстріли, депортації, грабунік майна в "колхоз". Так, тут українці з совєцьким народом одразу зрівнялися, правда Ваша... "Грамоте обучили" - брехня. Навпаки, всю українську систему освіти зруйнували, а "обучілі" Сталіну і партії хвалу співать. А білизну саме численні московити вперше у Львові побачили, як мені сташі львівяни оповідали. Офіцерські жінки ходили по місту у нічній білизні, яку вони знайшли у захоплених помешканнях, і ходили на базар купувати молоко з горщиками-ночниками.

*****ЗЫ: "у наших краях" как раз на русском по жизни и "спілкуються", даже ты(уверен!)... Это тока здесь ты на быдломове стебаться можешь, чтобы встречные пальцем у виска не крутили...*****

Та не бреши, бо, хоч здохни, брехня не поможе. Я розмовляю українською всюди. Правда, не всі однаково реагують у нас - залежно від рівня розвитку.

*****ЗЫЫ: и вообще, говори ты хоть на козьем языке - это твое право, никто тебе не может ничего навязывать! НО! Флейм здесь на русском идет, посему - ежели влазишь со своим мнением, изволь уважать участников! Впрочем, вашей народности это несвойственно... ИМХО...*****

Ти, Вовачка, в Україні живеш, а чи поважаєш її? Питання риторичне. Такі як ти ненавидять Україну, не хочуть інтегруватися, а хочуть перетворити наш Донбас на "русскаязичнає" гетто, шоб тут було якесь паралельне суспільство. А у всякого гетта ті самі проблеми: кримінал, економічний занепад, екстермізм.

І не забудь: язик у тебе, а у мене - мова. От така сама біда в тієї корови: має бідна язика, та не знає мови...

Олександр | 12:21 17.04.2006

Я все думав, про кого Павло Глазовий цей вірш написав? Тепер знаю: про Жиріка!

КОШМАРНИЙ СОН

Подивишся передачі
Та різні програми
І думаєш: - Скільки ж можна
Дражнитися з нами?
Після кожної реклами,
Кожної об'яви
Тільки й чуєш: "Севастополь -
город русской славы".
Позавчора пізнувато
Я уклався спати.
Сплю і бачу: ніби привид
Пхається до хати.
Пика кругла, наче диня,
Оченята хитрі,
Нога в гіпсі і блотняцька
Кепка на макітрі.
- Ти чого це серед ночі? -
Питаю в прояви,
А він каже: - Собираю
Вещи русской славы,
Откудова эта шуба?
Кажу: - Із Полтави.
Пхає в сумку. - Значит, это
Шуба русской славы.
А откуда эта шапка?
Кажу: - Зі Сваляви.
Пхає в сумку. - Значит, єто
Шапка русской славы.
З шафи чоботи жіночі
Тягне за халяви.
- Итальянские? - питає, -
Значит, русской славы..
А откудова иконы?
Из какой державы?
- Із Києва.
- Киев тоже
Город русской славы.
Впакувався, сів до столу
Поїв "на халяву".
- Обожаю вареники -
Всерусскую славу!
- А откуда коньячишко?
Кажу: - З Балаклави..
- Так это же Севастополь,
- Город русской славы...
Видув пляшку. Лізе в ліжко...
До дружини Клави.
- Куди?! - кричу.
Это, - каже, -
Баба русской славы!..
Я злякався і проснувся.
Звідки ця химера?
Напевне я надивився
Передач про мера,
Який має біля моря
Русской слави дачу,
А ще хоче Севастополь
І Крим - на додачу.

Олександр | 12:28 17.04.2006

****Напевне я надивився
Передач про мера,
Який має біля моря
Русской слави дачу,****

А ні, Глазовий не про Жиріка, а про Лужкова написав. Та нічого, обоє рябоє.

Олександр | 12:40 17.04.2006

****kak etoi zimoi horosho kogda holodno bez gaza? Iz za takih kak vi Ukraina i gibnet. A kogda rossiya vvoz myasa zapretila- prositsya nazad stali. Chto to ni odnomy evropeiskomy gosudarstvy vash produkt ne nuzhen. Vas evropa za idiotov derzhit, a vi ushi svoi razvesili. A za 5 let pravitelstva etih kozlov Donbass na koleni stanet, i ne skoro podnimetsya.*****

sasha, ти напевно далі черева не бачиш. Це думки тваринного рівня: холод, тепло, пожива, баба... Це - рівень світосприйняття інфузорї, амеби. Як там співається в московитській народній пісні:

Смачно плюну в потолок
Расписной,
Огурцом захрумкает
Зуб врезной.

Водки съем бутылочку,
Взгромоздюсь на милочку,
А потом в парилочку...
Твою мать!

Такі люди ніколи не зрозуміють, що є речі важливіші ніж черево і тепло: Бог, Батьківщина, любов до свого народу, до свободи, вірність тощо. Шкода таких амеб.

Геннадий | 14:02 17.04.2006

Правильно Вовка говорит!
А этот "Олександр" поди еще и гордится тем, что в Украине живет!

Олександр | 14:31 17.04.2006

****этот "Олександр" поди еще и гордится тем, что в Украине живет!*****

Так, Генадію, Ви правильно припустили: я пишаюся, що я живу в Україні, і пишаюся, що я українець. Велика сила є в моєму народі, якщо він після століть геноциду, русифікації все ще живе і будує свою державу. Інші народи за таких умов уже давно б згинули. Перейде час, і все те лайно, яке нині виринуло на поверхню політики, просто повиздихає, бо зло нищить себе само, а наш український нарід самоочиститься від хохляцтва і залишків колоніяльної меншовартості та видасть із себе гідну провідну верству.

Так само "русскаязичних" в Україні поменшає, бо багато-хто пригадає, що вони таки українці, "славних прадідів великих правнукі погані", а решта зіп'ється, повиздихає від наркотиків та клею. Родини "русскаязичних" не міцні бо безбожні, зруйновані невірністю, пиятикою, розпустою, розводами, а ті байстрюки, яких вони, очманілі від смаги, таки спромоглися наплодити, також нежиттєздатні примари. Ой, шкода бідних діточок...

Так що нам треба лиш трохи почекати.

Вовик | 03:18 18.04.2006

Шо тут скажешь...
Убогий, нашел, чем гордиться! :( "Хоть и на помойке живу, но помойка моя, "самостийна та незалэжна!", и для таких, как я - для щирых украинцив!"... Националюга, одним словом.
Где-то я подобное уже слышал. Кажется, Гитлера похожие идеи осеняли?
А мне, если честно, стыдно, что я в Украине живу, один раз прямо до слез обидно было!

Лично со мной происшедший случай.
Как-то по Аске с одним американцем познакомился, из Австралии. "Ты откуда?" - спрашивает. "С Украины", - говорю. "А где эта Украина? Что-то знакомое"... "Да возле России, на юго-западе, если по карте". И тут он выдал: "А-а-а! Знаю! Это та, что у России газ ворует?"...
Блин, я чуть от стыда не провалился! :(

Ты что же, всеръез считаешь, что вся эта воровская гопа, которая наверху у корыта тусуется, приведет Украину в "светлое будущее" и Европа нам в этом поможет и впустит дальше задворок? И что следующий уж точно "будет и умный, и честный"? :D Ну-ну...
Наш удел - все эти Ющенки, Тимошенки, Кучмы... Да и Янукович с Ахметовым той же масти, только из другой колоды. Грустно...

Sasha | 04:32 18.04.2006

Олександр. Ochen horosho chto est takie Ykraintsi ka vi. Tolko zhal chto mozgov y vas malo. Vami nenavist dvizhet a ne razum. A svoi visokie materii tipa- Це думки тваринного рівня: холод, тепло, пожива, баба... Kogda shahterskie sem'i ot goloda puhli im ne do visokih materii bilo. A sam to ti gotov hren bez hleba doedat? Raspisalsya tut bendera poganaya. Takie kak vi na voine fashistam pomogali i etim vse skazano.

Yelena | 07:13 18.04.2006

Proshy prosheniy,esli pozvolite hochy skazat pary slov. Ya zivy v USA 7 let.Poverte ya ohen lybly svoy Rodiny svoy gorod poetomy mne ne bazrazlichna sydba lydey zivischix na Ukraine. Pervoe vremya kogda ya priexala, na vopros otkyda podom, prixodiloc otvechat, chto ya iz Possii. Po odnoy prostoy prichine dolgo bilo obyasnyat gde eto. Amerikanci narod nedolekiy(no eto otdelnuy razgovor).Zato seychas ya bez osobogo tryda mogy skazat chto ya s Ukraini.A vse nachalos s vuborov v prezidentu.Vot shumy-to bulo! Vse ety istorii s otravleniyami, obmanami, ny prosto zyt. Vot tolko odno obidno, hot'bi chem xoroshim proslavitsa, tak net ze, sklokami da gryaz'u. Ya novosti bez slez smotret ne mogla, skolko mozno izdevatsya nad nashim narodom. A narod y nas Velikiy, vse sterpit. Slava Bogy ne doshlo do mordoboya. A teper nemnogo o tom kak vse govorili,chto Ukrainci, zivyshie za granicey golosovali za Ushenko. Te kto zdes zivyt a takze v Kanade, priexali s zapadnoi Ukraini. A poetomy po drygomy but ne moglo. Mi bili svidetelyami kak oni exali avtobysami v Chikago, chto bi progolosovat. A mi (nas takix s Vostoka Ukraini 2 semi) molcha plakali ot bessiliya. Potomy kak ne ponaslishke znaem kak zivet Donbass, i chto bydet dalshe. A dalshe kak v skazke- chem dalshe, tem strashnee.

Олександр | 11:26 18.04.2006

*****Шо тут скажешь...
Убогий, нашел, чем гордиться! :( "Хоть и на помойке живу, но помойка моя, "самостийна та незалэжна!", и для таких, как я - для щирых украинцив!"... Националюга, одним словом.
Где-то я подобное уже слышал. Кажется, Гитлера похожие идеи осеняли?
А мне, если честно, стыдно, что я в Украине живу, один раз прямо до слез обидно было!*****

Вовачка, "русскаязичний" ти мій хохол, не ганьби сам себе!
Не "Шо", а "Что"!
Ми любимо своїх батьків, свій рід, свій нарід, свою країну тому, що вони наші! Ти, Вовачка, хіба можеш своїй матері сказати: ти, стара, тепер посивіла і негарна стала, то я тебе встидаюся?! Тільки моральний урод може таке вимовити. Або чи ти своїх дітей менше любиш, якщо вони зі школи гіршу оцінку принесуть, ніж діти сусіда? Чи ти перестанеш виконувати супроти них свої батьківські обов'язки? Нормальний батько у таких випадках сідає з дитиною і допомагає вчитися, якщо мозок від смаги ще не розтопився. Так і зі своїм народом: у мене з усіма іншими українцями одна кров в жилах тече, тому я іх і люблю, навіть забичених хохлів. Ти, Вовачка, чоловік чи сопля?! Якщо бачиш недоліки у своєму народі, у своїй країні - чого скиглити, як слимак, "стыдно, до слез обидно"? Якщо ти мужик справжній - роби краще на своєму місці, чини добро хоч проти всього світу, навіть і ціною добробуту чи навіть життя. Наша честь і наша гордість визначається не злом, яке роблять інші, а добром, яке чинимо ми. Якшо ти соромишся України, свого народу а значить і себе самого - то ти просто хробак, не чоловік.

****Лично со мной происшедший случай.
Как-то по Аске с одним американцем познакомился, из Австралии. "Ты откуда?" - спрашивает. "С Украины", - говорю. "А где эта Украина? Что-то знакомое"... "Да возле России, на юго-западе, если по карте". И тут он выдал: "А-а-а! Знаю! Это та, что у России газ ворует?"...
Блин, я чуть от стыда не провалился! :(****

Це, Вовачка, тому, що ти сам віриш у ту пропаганду про крадіжки газу і сам же її напевно далі розповсюджуєш. А якби хтось і крав газ - то ти не крав і я не крав. Який може бути стид? Крали вороги України, ЯКИХ ТИ, ВОВАЧКА, САМ ВИБРАВ, щоби керувати Україною. Чи це не правда, що наш Донбас завжди обирав Президентами і депутатами ворогів України, московітських шлюх, які її ненавиділи? Як може добре жити та країна, якою керують люди, що не хотіли і не хочуть самого її існування, не люблять її?! Так чого ти нарікаєш? Бачили очі, що купували, тепер їжте, хоч повилазьте.
А Росія хіба має менше підстав встидатися своїх ганебних рис? Та ж крадіжка там - норма життя, не так, як скажімо у Норвргії, де люди донедавна не знали замків, допоки московити не приїхали. А Америка, а Австралія? Але ані московит, ані американець, ані австралієць своєї батьківщини не встидається, тільки ти хохол, бо хохла московити спеціально так дресирували, щоб він свого народу і мови, своєї країни встидався. Комплекс меншовартості - це сутність хохла. Це наш нашийник, шоби нас в рабстві тримати. Якщо ти його далі носиш - твоя проблема, хохольчику від встиду зарюмсаний. Я - вільний. І ще тисячі зі мною. І нас дедалі більше стає, тому жиріки і скаженіють.

***Ты что же, всеръез считаешь, что вся эта воровская гопа, которая наверху у корыта тусуется, приведет Украину в "светлое будущее" и Европа нам в этом поможет и впустит дальше задворок? И что следующий уж точно "будет и умный, и честный"? :D Ну-ну...
Наш удел - все эти Ющенки, Тимошенки, Кучмы... Да и Янукович с Ахметовым той же масти, только из другой колоды. Грустно...****

Я тобі скажу, у що я вірю. Я вірю не в Європу, не в Юлю чи Юща, а вірю в Бога, господаря історї. Я вірю, що здійсниться його воля, якою б вона не була, а злодюги зникнуть, як роса на сонці. Їхній тріумф - сповидний, тимчасовий, а справедливу заплату вони отримають або тепер (як Кирпа з кулею в голові), або щонайпізніше на тому світі. Перемагає лишень добро. Тому я не тільки вірю, але й чиню його не рюмсаючи - це мій обов'язок: обов'язок бути вірним Україні, моєму народові і протистояти його ворогам як внутрішнім бандюковичам, так і зовнішнім жирікам. І робити добро на своєму місці.

Олександр | 11:55 18.04.2006

*****Ochen horosho chto est takie Ykraintsi ka vi. Tolko zhal chto mozgov y vas malo. Vami nenavist dvizhet a ne razum. A svoi visokie materii tipa- Це думки тваринного рівня: холод, тепло, пожива, баба... Kogda shahterskie sem'i ot goloda puhli im ne do visokih materii bilo. A sam to ti gotov hren bez hleba doedat?*****

Що, Sasha, зачепило?! Розуму бракує у таких як ти. Мудрі люди по всьому світі розуміють, що будь-якою країною повинні керувати патріоти, що люди мусять бути патріотами. Тоді буде добре життя. А ти і тобі подібні все пхали на гору ворогів України. А сам ти хіба щось доброго для України зробив? І не міг зробити, бо ти її ненавидиш. Ти мрієш її розірвати на шматки, така твоя ненависть велика, а ще мене у ненависті звинувачуєш. Ти і сам - ворог України. І як же ти хочеш тут доброго життя?!
І я терпів голод, бо ти, байстрюче, до влади кучманоїдів привів, і твої однодумці. То саме і шахтарям скажу. За кого вони свої голоси віддавали - за патріотів України, чи за ворогів? Отож-бо. Нема що істи - бульбу сади. Я садив. А сусіди шахтарі самогон банками трилітровими заливали в той час, коли діти їхні пухли.

*****Raspisalsya tut bendera poganaya. Takie kak vi na voine fashistam pomogali i etim vse skazano*****

Комуняки набагато більше людей убили, ніж гітлерівці. І такі як ти їм допомагали. І взагалі, не бреши і не повторюй московитські байки про якусь допомогу "фашистам".

Олександр | 12:22 18.04.2006

****Mi bili svidetelyami kak oni exali avtobysami v Chikago, chto bi progolosovat. A mi (nas takix s Vostoka Ukraini 2 semi) molcha plakali ot bessiliya. Potomy kak ne ponaslishke znaem kak zivet Donbass, i chto bydet dalshe. A dalshe kak v skazke- chem dalshe, tem strashnee. *****

Пані Олено, у Вас ще макітра кумекає?! Бандюкович і кумпанія, вся ворожа Україні шваль, на кожному кроці волають, який "Запад" поганий, там нас ніхто "не чекає", траба назад в російське ярмо тощо. І Ви очевидно так само вважаєте.

ТАК ЧОГО Ж ВИ, ПАНІ ОЛЕНО, ДО АМЕРИКИ ВТЕКЛИ?! ЧОМУ НЕ ДО РОСІЇ, СИБІР ВЕЛИКИЙ!!! Клянуть "Запад", Америку, а самі туди тікають і живуть, користуються всіма свободами і плодами цивілізації, навіть бандюковичі тримають там у банках своє награбоване, а не "в распрєкрасной Расєє", де Путін може будь-коли пограбувати, як Ходора... Пані Олено, Ви напевно і громадянство США маєте? Чи Ви не забули сказати на натуралізації, як Ви ненавидите "Запад" та Америку? Лицеміри, фарисеї!!! Тьху! Плакала вона від бессилля, бо не могла допомогти ненависнику Америки Бандюковичу, а сама сидить в Америці і їсть американський хліб і до хліба має. Огидні люди, бридкі і думки ваші, і поведінка. Суцільне лицемірство і нічого окрім лицемірства.

І ще: бував і я за кордоном, і ніколи мені не "доводилося" казати, що я ніби московит. НІКОЛИ! Треба просто мати честь і гідність, яких хохол чи хохолка якраз і не має.

| 13:13 18.04.2006

*****Pervoe vremya kogda ya priexala, na vopros otkyda podom, prixodiloc otvechat, chto ya iz Possii. Po odnoy prostoy prichine dolgo bilo obyasnyat gde eto. Amerikanci narod nedolekiy(no eto otdelnuy razgovor).Zato seychas ya bez osobogo tryda mogy skazat chto ya s Ukraini.A vse nachalos s vuborov v prezidentu.Vot shumy-to bulo! Vse ety istorii s otravleniyami, obmanami, ny prosto zyt. Vot tolko odno obidno, hot'bi chem xoroshim proslavitsa, tak net ze, sklokami da gryaz'u.*****

Пані Олено, якщо американці "narod nedolekiy" і Вам це не пасує, то їдьте туди, де народ усі розуми поїв - їдьте до "напрочуд мудрого" москаля! Шкода Вам, що Україна добром не прославилася - так прославте її разом з іншими українцями. Поїдьте до Канади за прикладом, подивіться, чого там досягла українська громада не базіканням, а прецею, зауважте, як там шанують українців. А Ви, пані Олено, чим добрим Україну прославили? Ви приймаєте жіву, діяльну участь у житті місцевої української громади? До церкви щонеділі йдете молитися за себе, за свою сім'ю та за Україну? Чи може йдете до харчєвні "Адєсса-мама", щоби зі всюдисущими "русскаязичнимі атарваться"?

А як Ви особисто нічого не зробили, чого нарікаєте? Яснo, що медії повідомляють про скандали, катастрофи, війни. Ви багато чули по амер. телебаченню про Фінляндію приміром? А чи багато американців знає, де Фінляндія розташована? Та жодному фінові не "prixodiloc otvechat", що він москаль. Така думка нормальній людині с честю і гідністю не прийде до голови, тільки забиченому хохлові, якому москаль уже поколіннями накончав в голову своїх сіфілітичних думок, шоби наш народ розклався знутра. Бридота.

Grigory | 14:16 18.04.2006

От Бандера дае!
От усих вiдгавкався! Про такiх кажуть - сси в очi, усе божа роса.

Олександр | 17:03 18.04.2006

****От Бандера дае!
От усих вiдгавкався! Про такiх кажуть - сси в очi, усе божа роса****

У мене для Вас, Grigory, інше прислів'я: Хліб їж, а правду ріж. Так і роблю. Прямісінько в хохляцькі очі.
Цікаве слово - бандера. Воно виявляється не тільки західняка має на увазі, а всякого українця, який підвівся з колін і обтрусився з хохляцького сміття. Значить, це для мене честь. Я - бандера, я - петлюрівець, я - мазепинець! Отакої! Усі ці ярлики московити хотіли на нас навішати, а вони наче орден для справжнього українця. І ми - один народ, навіть ті, які поки що не збудилися з хохляцького сну.

Sasha | 17:39 18.04.2006

Олександр: Na vse y vas otgovorka naidetsya. Ot chego vi dumaete ykraintsi v Kanady edut. Ot horoshei zhizni? Ili oni tam Ykrainu vosspevaut? U nih ukrainska mova s angiskim v peremeshky. Ni figa ne poimesh. A dostigli tam oni mnogogo. Organizovali svoi rayoni i zhivut v nih tak zhe kak na ykraine. Chto v etom takogo horoshego? Znachit "patriotov" kotorie v Kanady svalili vi uvazhete? A chem Amerika huzhe? Kak dengi na predvibornyu kampaniu brat eto mozhno. I sraky amerike tselovat tozhe. Da luboi amerikanets po umnee tebya budet. Potomy i zhuvut kak ludi a takie kak ti im zadnitsy celyut. V amerike tozhe Ykraintskih "patriotov" kak ti polno. Ukrainu oni lubyat no sala i v amerike hvataet. Na vibori ezdili, Ushenko vigral, a domoi ni odin "patriot" ne poehal. I ti takoi kak oni. Tak chto nefig tut na drugih bochky katit.

Kstati chem Hohol ot Ykraintsa otlichetsya? Vse odinakovie.

Sasha | 17:41 18.04.2006

A naschet Zhirika ya soglasen. On urod, no na Ykraine nichut ne luchshe.

Олександр | 19:42 18.04.2006

****Na vse y vas otgovorka naidetsya. Ot chego vi dumaete ykraintsi v Kanady edut. Ot horoshei zhizni?****

Ні, Sasha, якраз з поганого життя. Усі народи, яких гнобили, убивали, переслідували мають велику діаспору: армяни наприклад. І українці. Перша хвиля їхала до Канади, бо землі було мало і поляки тиснули. Друга хвиля після війни була, тікали ті, хто не хотів під московита у більшовицькі пазурі.

*****Ili oni tam Ykrainu vosspevaut?*****

Так, уже кілька поколінь перейшло, а українство не вимерло там, є школи, газети, телебачання, ощадкаси самопомочі, церква, свята, українська культура. Нехай уже багато англійських елементів закралося, але українське життя істотно триває далі! Натомість на українському спочатку Донбасі (в Україні!) українське життя знищене і заглохло.

****U nih ukrainska mova s angiskim v peremeshky. Ni figa ne poimesh.****

У нас хохли на московську мову перейшли, і не їм закидати, що украінці Канади в п'ятому поколінні вживають англійські слова!

*****A dostigli tam oni mnogogo. Organizovali svoi rayoni i zhivut v nih tak zhe kak na ykraine. Chto v etom takogo horoshego?****

Добре те, що вони залишилися вірними самі собі і своєму народові, не зрадили предків.

****Znachit "patriotov" kotorie v Kanady svalili vi uvazhete?*****

Ви з самі писали, що вони не з доброго життя поїхали. Тільки вони залишилися українцями і люблять Україну на відміну від хохлів, які її встидаються. За це і поважаю.

****A chem Amerika huzhe? Kak dengi na predvibornyu kampaniu brat eto mozhno. I sraky amerike tselovat tozhe. *****

Я грошей ні від кого не брав і нікому нічого не цілував. Цілую оцю мою українську луганську землю і присягаюся, що поки я тут живу, жиріки не бачитимуть "луганського округа РФ" як своїх вух. Не раніше, як я в оцю прабатьківську землю ляжу.

Поки що не Америка нас нищила, гнобила і русифікувала. А стане ворогом - і моє відношення до неї буде відповідне.

****Da luboi amerikanets po umnee tebya budet. Potomy i zhuvut kak ludi a takie kak ti im zadnitsy celyut.****

Повторюю: не цілував нілому і не маю наміру. Впевнений також, що є в Америці люди розумніші за мене, але є і дурніші, так само як і за Вас.

****V amerike tozhe Ykraintskih "patriotov" kak ti polno. Ukrainu oni lubyat no sala i v amerike hvataet. Na vibori ezdili, Ushenko vigral, a domoi ni odin "patriot" ne poehal. I ti takoi kak oni. Tak chto nefig tut na drugih bochky katit.*****

Людині, яка обжилася на якомусь місці, тяжко все покидати. Ви б кинули роботу, друзів, хату, забрали б дітей зі школи, - а якщо родина мішана? Не вимагайте від інших більше, ніж самі від себе. Я сам голосував за Юща, але його перемога - це ще далеко не справжня наша перемога. Я був і є проти Януковича, бо він - явний ворог України. Ну нема у нас гідного, компетентного лідера, доброго, щиро віруючого християнина, нема! А де взяти? Так, Ющ нездібний керувати. Але вже за те дякую, що він який-неякий державник, що сам особисто нахабно не краде і навіть його вороги не можуть Юща в тому звинуватити. Але сказати, що Ющ - це перемога? Сміх та й годі. Просто найліпший вібір з найгіршого був. Україні до перемоги далеко. Перемога буде, коли нарід зміниться.

*****Kstati chem Hohol ot Ykraintsa otlichetsya? Vse odinakovie.*****

Ой, ні! Хохол і украінець одного походження. Але хохол на відміну від українця встидається того, чим він є, вважає себе неповноцінним, меншовартісним, селюком, встидається своєї мови, предків, землі, своєі історї. Візьміть двох щенят з одного виводка: одного виховуйте нормально, а іншого бийте, лайте, копайте, страште. В кінці той другий буде під себе ссяти, як тільки Ви до него обернетеся. Це і буде хохол, духовний каліка.

Yelena | 00:06 19.04.2006

Voobsheto, ya nikogo ne oskorblyala, tak chto poproshy i vas vozderzatsa ot takogo roda viskazivaniy. I yz tembolee ne vam menya sydit. V zizni bivaut raznie sityacii. Ya nepoimy otkyda v lydyax stolko zlosti. Vse vokryg zlodei i negodyai, odin Ya ymniy,chestniy,borec za pravdy. Chelovek kotoruy veret v Boga dolzen imet otktutoe serdce, i chistui pomisli. I prezde vsego, lybit bliznix, i ymet yvazat mnenie drygix. A ne brosatsa na lydey . Samoe strashnoe,chto takix ne malo,gotovix s penoy y rta dokazivat svoy pravoty. Poetomy v mire stolko krovi, zestokosti i zla. Ya yvazay kyltyry i religiu lyboy strani, lybogo naroda. Ochen gorko dymat,chto est takie kak Олександр ,podlivayshie maslo v ogon. Pozor!

Олександр | 11:36 19.04.2006

****Voobsheto, ya nikogo ne oskorblyala, tak chto poproshy i vas vozderzatsa ot takogo roda viskazivaniy.*****

Пані Олено, як же не ображали?! Кожного разу, коли Ви казали, що Ви буцімто з Росії, Ви плювали межі очі кожному українцю включно зі мною, Ви зневажали не тільки живих, а всіх українців, хто цю нашу Україну коли-небудь поливав своім потом і кровію, хто її будував і хто поляг у боротьбі за волю з її лютими ворогами. Якщо Ви українка, то серед тих, яких Ви образили, булі і Ваші предки, яких Ви відцуралися і мову яких забули. І Ви зробили це ще раз, написавши сюди.

****I yz tembolee ne vam menya sydit.*****

Бог - суддя всім. А я суджу не Вас, а Ваші вчинки. Плювати в той колодязь, з якого п'єш - це вчинок поганий. Якщо Ви маєте антиамериканські погляди, що Ви робите в Америці?!

****V zizni bivaut raznie sityacii. *****

Так, правда. Але людина лишається та сама у всіх ситуаціях, і вона завжди повинна дбати про свою честь, гідність і щирість.


****Ya nepoimy otkyda v lydyax stolko zlosti.****

Оце - найгірше у московитів та їхніх клевретів-хохлів. Вони мене русифікують, переслідують, заперечують мені українцеві саме право на існування, хочуть убити, як убили вже мільйони нас, бажають мою землю наче шакали на шматки розірвати, - а винен я?! Пхають у Президенти ненависника України, нищать мене і мою Батьківщину, і не хочуть навіть слова спротиву чути: "Ой какой злой..." Жирік, який про окупацію України мріє, значить добрий, а злий - я? Ну і кумедія...

****Vse vokryg zlodei i negodyai, odin Ya ymniy,chestniy,borec za pravdy.****

Ні, не всі. Є багато чесних, щирих українців. І серед них - не один розумніший, чесніший і правдивіший ніж я.

****Chelovek kotoruy veret v Boga dolzen imet otktutoe serdce, i chistui pomisli. I prezde vsego, lybit bliznix, i ymet yvazat mnenie drygix.*****

Так, я намагаюся бути добрим християнином. Але християнин зобов'язаний не всяку чужу думку поважати, а тільки добру думку. Злі думки не тільки не слід поважати, їх треба поборювати. За Вашою логікою мені прийшлося би поважати і "мненіє" Жиріка, і "мненіє" Гітлера, який мріяв зробити українців рабами, і "мненіє" Сталіна, який виморив 7 000 000 українців голодомором. А якщо якийсь злодій раптом буде мати "мненіє", що треба до Вас вночі залізти у Ваше помешкання, пограбувати, згвалтувати Вас, зарізати Ваших дітей - Ви хіба будете таке "мненіє уважать"? Серце християнина повинне бути відкритимдо добра, а не до зла!

****A ne brosatsa na lydey.*****

Ніхто на Вас не кидався. Але проти мого знишення вже "дозвольте" мені протестувати. І боротися.

***Samoe strashnoe,chto takix ne malo,gotovix s penoy y rta dokazivat svoy pravoty. Poetomy v mire stolko krovi, zestokosti i zla.*****

У світі так багато крові, насилля та зла, бо люди злі. Вони не чинять спреведливості, не боронять добра. А інколи, одурені злом, стають його прибічниками, так як Ви.

*****Ya yvazay kyltyry i religiu lyboy strani, lybogo naroda.****

Ой, чи так воно? Поважаєте всіх, окрім свого народу і своєї культури, своєї мови, своєї Церкви. Хіба ні? На виборах Ви плакали за лютим ворогом українського народу, і я сумніваюся, що у Вашому житті присутнє хоч щось українське. Переконаний, що у Вас з місцевими українцями жодних контактів нема. З "русскаязичнимі" - напевно. Українською Ви не говорите, до церкви йдете - 100 відсотків! - московської (якщо взагалі йдете). Ваша "повага" до України особливо проявилася, коли Ви казали, що Ви - мовляв з Московії. Тому і не можна Вам вірити: хто свого цурається, як він може щиро поважати "kyltyry i religiu lyboy strani, lybogo naroda"?

****Ochen gorko dymat,chto est takie kak Олександр ,podlivayshie maslo v ogon. Pozor!****

Підливаю не я, а такі, як Жирік. Мені від Московії нічого не треба. І від Вас не треба. Я хочу свободи і Батьківщини - кожна людина має право на Батьківщину.

Подписаться на луганские новости

Луганщина выгорает
Дефолт в Украине неизбежен - Fitch
Сколько лет и жертв понадобиться РФ для полного захвата Луганской области
Русские неонацисты взяли ответственность за убийство Фарион
В Луганске опубликовали список квартир, которые буду отбирать
Количество украинцев готовых сдать Луганск стремительно растет
НАТО привели пол миллиона солдат в состояние повышенной боевой готовности
Луганских детей заставляют кричать «Аллах Акбар»
США развернули у украинской границы стратегические бомбардировщики B-52
Зеленский сказал, когда согласится на выборы

Луганщина выгорает

На территории оккупированного с 2014 года Антрацитовского района Луганщины выгорело 64 га растительности в экосисистемах за последние сутки. Об этом сообщило "главное управление МЧС россии по ЛНР" в Т... читать дальше >>>

Дефолт в Украине неизбежен - Fitch

Fitch понизил кредитный рейтинг Украины до уровня C. По мнению агентства, в стране начался «процесс, похожий на дефолт» Агентство понизило рейтинг Украины в иностранной валюте до уровня C («дефолт ... читать дальше >>>

Сколько лет и жертв понадобиться РФ для полного захвата Луганской области

Чтобы захватить четыре области Украины, россии может понадобиться еще пять лет, при этом она потеряет до 1,8 млн военных — начальник Генштаба вооруженных сил Великобритании "Если они продолжат в то... читать дальше >>>

Русские неонацисты взяли ответственность за убийство Фарион

Российские Telegram-каналы опубликовали видео, как утверждается, убийства украинского экс-нардепа и языковеда Ирины Фарион, а также "манифест украинского автономного революционного расиста", который б... читать дальше >>>

В Луганске опубликовали список квартир, которые буду отбирать

Так называемая "администрация" Луганска сообщила о розыске владельцев жилья, имеющего признаки "бесхозяйного" имущества. Об этом пишут ресурсы пропагандистов 22 июля. Речь идет о жилье, за которое ... читать дальше >>>

Количество украинцев готовых сдать Луганск стремительно растет

55% украинцев высказались, что ни при каких обстоятельствах не готовы идти на территориальные уступки для завершения российско-украинской войны, 32% их допускают. Об этом свидетельствуют результаты оп... читать дальше >>>

НАТО привели пол миллиона солдат в состояние повышенной боевой готовности

В НАТО привели более 500 тысяч военных в состояние повышенной боевой готовности На фоне войны в Украине НАТО прошло наиболее значительную трансформацию с 2014 года и внедрило самые масштабные планы... читать дальше >>>

Луганских детей заставляют кричать «Аллах Акбар»

Детский лагерь «Ахмат» в Чечне, куда отправляют детей из оккупированного Донбасса (на стене видны флаги «ЛДНР»). Там детей Донбасса учат кричать «Ахмат сила» и «Аллах Акбар». Немного не такой ру... читать дальше >>>

США развернули у украинской границы стратегические бомбардировщики B-52

США развернули стратегические бомбардировщики рядом с границей Украины США перебросили на 57-ю авиабазу ВВС Румынии «Михаил Когэлничану» два межконтинентальных стратегических бомбардировщика B-52 S... читать дальше >>>

Зеленский сказал, когда согласится на выборы

Президент Владимир Зеленский заявил, что "никто не согласится" на войну, которая продлится еще долгие годы, но, если война все же затянется, Украина будет искать решение для проведения выборов. Ист... читать дальше >>>

Луганщину массово заселяют мигрантами

На временно оккупированной территории Луганской области растет количество мигрантов из РФ. Об этом сообщил председатель Луганской ОГА Артем Лысогор, передает Цензор.НЕТ. "Надеются на "отжатое" ж... читать дальше >>>

Джо Байден выходит из Президентской гонки

В воскресенье, 21 июля, президент США Джо Байден заявил, что выходит из президентской гонки. Об этом сообщает Цензор.НЕТ со ссылкой на заявление политика в соцсети Х. В своем заявлении Джо Байде... читать дальше >>>

Джонсон обнародовал шокирующий мирный план Трампа для Украины

Экс-премьер-министр Великобритании Борис Джонсон обнародовал мирный план, который может "положить конец войне на правильных условиях для Украины и Запада". Источник: Борис Джонсон в авторской коло... читать дальше >>>

Русский пропагандист в шоке: Донбасс голодает

«Донбасс голодает! Людей бросили без пенсий, без зарплат!» Российский Z-патриот Сергей Алиев побывал на Донбассе и рассказал как там живут люди после прихода русского мира. В 2014 они рассказыва... читать дальше >>>

В России опубликовали инструкцию, как правильно бить жену

В Татарстане опубликовали инструкцию, как правильно бить жену Канал «Татар-информ» опубликовал видеоинтервью с имамом из Казани Тимуром Камаевым, в котором священнослужитель учит, как «правильно» б... читать дальше >>>

В Луганске снесли памятник десяткам тысяч луганчан

Российские оккупанты снесли в Луганске памятники жертвам Голодомора и жертвам сталинских репрессий Это произошло 17 июля. Пропагандисты заявили, что эти памятники были установлены "в украинский пер... читать дальше >>>

Глава НАТО шокировал, заявив сколько продлится война в Украине

"Парадокс" войны в Украине состоит в том, что чем дольше НАТО обязуется вести войну, тем быстрее добьются решения по ее прекращению. Об этом заявил генеральный секретарь НАТО Йенс Столтенберг в интерв... читать дальше >>>

Зеленский рассказал, как Трамп хочет закончить войну в Украине за 24 часа

Президент Украины Владимир Зеленский прокомментировал заявление бывшего президента США Дональда Трампа завершить войну в Украине за "24 часа". По его мнению, платить за это пришлось бы Украине. Как... читать дальше >>>

На атомной станции возле Луганска авария с выбросом радиации

Утром 19 июля в соцсетях, в частности Telegram и Х, распространяют скриншот сообщения о радиационной аварии на Ростовской атомной электростанции. Об этом написали, в частности, российский публицист Ал... читать дальше >>>

Куда прилетело в Луганске

Одно из попаданий в оккупированном Луганске пришлось по авиационному училищу, которое россияне используют как военную базу, еще одно - по собственности коллаборационистки Татьяны Молчановой. Об этом с... читать дальше >>>

Луганские новости:

  • Всеобщая мобилизация: в МО прокомментировали увеличение темпов
  • В Луганске пропадают российские военные
  • Что грозит мужчинам, которые незаконно выехали за границу
  • Донбасс утопает в мусоре из-за мобилизации
  • Русские террористы, в преддверии зимы, опять бьют по энергетике
  • Польша будет блокировать вступление Украины в ЕС
  • Как получить деньги на ипотеку
  • Карданный вал на Икарус
  • Россия нанесла беспрецедентный удар по Украине
  • Зеленский заверил, что его чиновники воруют только у украинцев
  • Венгрия требует от Украины сдаться и гарантии безопасности для России
  • Pepsi и Mars объявлены спонсорами войны против Украины
  • ВСУ на пороге прорыва
  • Москву атакуют беспилотники
  • Война может быть долгой - министр обороны
  • Украина изменила подход к контрнаступлению
  • Китай начал поставлять военную технику России для войны с Украиной
  • На оккупированных территориях ищут "неправильных" детей
  • ФСБ на оккупированных территориях Украины проводит массовую проверку коллаборантов на полиграфе
  • Как луганчанам ВПЛ восстановить паспорт
  • Новости Украины и мира:

  • Системы времени
  • Российский ассимилятивный геноцид в Украине
  • Россия готовит крупный теракт в Беларуси, чтобы обвинить Украину
  • В Киеве ввели странную оплату проезда: киевляне массово не понимают нововведения
  • Ядерный терроризм: МАГАТЭ подтвердили, что Россия заминировала Запорожскую АЭС
  • Главные функции и задачи, которые выполняет любой современный сервис ЭДО
  • Кремль хочет сделать бывшего главного редактора «Эха Москвы» Алексея Венедиктова конкурентом Путина
  • Илон Маск хочет сделать Twitter платным для всех
  • Доллар резко подорожал
  • В НБУ прокомментировали запрет наличных денег в Украине
  • В НБУ высказались об идее запретить наличные деньги и ввести цифровые
  • Дачный двор
  • Цифровые деньги - цифровое рабство
  • Навальный рассказал, как бешенно ненавидит всех своих конкурентов по российской оппозиции
  • Всеобщая мобилизация: Могут ли вручать повестки на работе
  • ФСБ получит доступ к данным сервиса такси Яндекс.Такси
  • Россия вывозит украденное украинское зерно в Африку
  • Всеобщая мобилизация: Что должно быть указано в повестке
  • Стефанчук уже передумал проводить выборы во время войны
  • Зачем у Зеленского вбросили тему выборов во время военного положения: мнение экспертов

  • [Главная] [Луганск] [Украина] [Шоу-бизнес] [Общество] [Интернет] [Фотогалереи [Поиск]
    NEWS.LUGANSK.INFO
     



     Контакты

    2002-2024 Луганск.info

    Луганск, Украина