.
Луганские новости
Луганские новости:

23.02.2005
23 лютого - День захисника Вітчизни


ОДА

Ветеранів війни та Збройних Сил України, офіцерів, прапорщиків, сержантів і солдатів Луганщини зі святом захисника Вітчизни привітали голова облдержадміністрації Олексій Данілов та голова обласної ради Віктор Тихонов. В поздоровленні говориться:

«23 лютого наш народ відзначає День захисника Вітчизни. Щиро і сердечно вітаємо вас із святом, яке є символом вшанування славних традицій героїзму та мужності, самовідданості багатьох поколінь захисників Батьківщини. У цей день ми з вдячністю згадуємо та вітаємо всіх тих, хто причетний до захисту рідної землі. Із покоління в покоління передаються у спадщину такі святі поняття, як любов до Вітчизни, честь та вірність військовому обов'язку.

З нагоди свята, у переддень Великої Перемоги, висловлюємо вдячність ветеранам війни, праці та Збройних Сил України за безмежну жертовність, мужність і відвагу, трудовий героїзм в ім'я незалежної України.

Славні традиції батьків та дідів сьогодні продовжує нове покоління захисників, які повсякденно зміцнюють обороноздатність держави, підвищують бойову готовність військових частин, сумлінно виконують покладені на них завдання, демонструючи високу професійну майстерність, відповідальність і працелюбність.

Бажаємо всім вам здоров'я, щастя, сімейного благополуччя, бадьорості духу, нових успіхів у благородній справі вірного служіння народові України».

Обсудить на форуме : отправить статью по e-mail : версия для печати
Подписаться на луганские новости

Готовы ли украинцы отдать всю власть военным
В Луганске рассказали, как будут отжимать жилье уехавших
Экс-главарь Донбасса из тюрьмы просится на войну
Московский патриархат предлагают признать террористической организацией
Зеки зверствуют на Луганщине
Появились спутниковые снимки последствий авиаудара по Луганску
Трамп заставит Украину отдать Луганск - CNN
Илон Маск отказался отключить связь Starlink русским оккупантам в Донбассе
Выжившие луганские шахты подарят России
Что взорвалось в Луганске