.
Луганские новости
Луганские новости:

23.08.2005
Губернатор привітав мешканців Луганщини з Днем Незалежності України


ЛОГА

Голова обласної державної адміністрації Олексій Данілов привітав мешканців Луганщини з Днем Незалежності України. В поздоровленні говориться:

«24 серпня всі громадяни нашої країни відзначатимуть велике державне свято – День незалежності України.

Саме в цей день 14 років тому в дуже складних умовах Верховна Рада Української РСР прийняла документ історичного значення - Акт проголошення незалежності України.

Цим документом було визначено шлях подальшого розвитку нашої країни: розбудова незалежної демократичної самостійної української держави - України, територія якої є неподільною і недоторканою.

Українське суспільство жадало справжніх змін, а не простих декларацій попередньої влади, яка своїми діями довела країну до кризи та смертельної небезпеки.

Збулося віковічне прагнення українського народу до самостійності та суверенітету, тисячолітня традиція державотворення України в решті решт стала реальністю. За минулий час багато подій здійснилося на нашій рідній землі. Серед них і добрі позитивні, деякі з них повні драматизму, що торкалися як всієї держави, так і кожного її громадянина.

Більш як півроку тому Україна вибрала новий напрямок в своєму подальшому розвитку: конкретними справами стверджувати закладені принципи Акта проголошення незалежності України, створювати соціально орієнтовану економіку.

Всі дії центральної та обласної влади спрямовані на те, щоб інтереси, сподівання та турботи простої людини були в центрі уваги державної політики.

Бажаю вам добробуту, родинного щастя та впевненості у завтрашньому дні. Хай вам щастить!»

Обсудить на форуме : отправить статью по e-mail : версия для печати
Подписаться на луганские новости

Как беженцам ВПЛ получить государственную помощь
НБУ хотят запретить наличные платежи украинцам
Луганск: Жизнь в «России»
Убить всех, - экс-президент РФ
Украина вышла на Евро 2024
Зеленский неожиданно уволил экс-главу Луганщины
В Украине все таки создадут электронный военный билет
Путин приказал активировать работу ФСБ в Луганске
Партия Зеленского близка к полному розвалу
Кадыров выступил с угрозами русским