.
Луганские новости
Луганские новости:

19.08.2005
297 злочинів у вугільній галузі виявлено правоохоронцями у І півріччі п.р.


ЛОГА

УМВСУ в Луганській області за І півріччя поточного року у вугільній галузі виявлено 297 злочинів, якими заподіяно матеріальних збитків в розмірі 85,5 млн. грн. Процеси реорганізації вугледобувних підприємств привертають до себе різноманітні злочинні формування та деяких „нечистих на руку” чиновників щодо можливості незаконно збагатитися. Так, до кримінальної відповідальності притягнуто 21 посадову особу, у тому числі 16 керівників.

Виявлено 9 організованих злочинних угруповань, до складу яких входило 30 посадових осіб, протиправною діяльністю яких підприємствам вугільної галузі області заподіяний збиток на загальну суму майже 19,1 млн. грн. Закінчені розслідуванням та направлені до суду 8 кримінальних справ, порушених у відношенні організованих злочинних угруповань, у складі 24 осіб.

Вилучено 65 одиниць техніки і обладнання для видобутку вугілля. Проте, проблема копанок на сьогодні ще залишається гострою. Порушено 62 кримінальні справи по фактах незаконного видобутку вугілля, всього знаходилось у провадженні 69 справ даної категорії, з них 8 у відношенні юридичних осіб. До кримінальної відповідальності притягнуто 58 осіб.

Обсудить на форуме : отправить статью по e-mail : версия для печати
Подписаться на луганские новости

Как беженцам ВПЛ получить государственную помощь
НБУ хотят запретить наличные платежи украинцам
Луганск: Жизнь в «России»
Убить всех, - экс-президент РФ
Украина вышла на Евро 2024
Зеленский неожиданно уволил экс-главу Луганщины
В Украине все таки создадут электронный военный билет
Путин приказал активировать работу ФСБ в Луганске
Партия Зеленского близка к полному розвалу
Кадыров выступил с угрозами русским