.
Луганские новости
Луганские новости:

30.07.2005
Красний Луч займає перше місце по заборгованості перед населенням


ЛОГА

Красний Луч, Луганськ, Лисичанськ, Антрацит – четвірка міст Луганщини, де є найвищі показники заборгованості по заробітній платі, електроенергії, водопостачанню, пенсійним виплатам. Про це було повідомлено сьогодні головою Луганської облдержадміністрації Олексієм Даніловим під час співбесіди з міськими головам.

Окрема розмова відбулася з головою міста Красний Луч Сергієм Лук’яненко. Тут показники заборгованості по заробітній платі на 1.07.2005 р. сягнули величезної цифри - 26 млн. 431 тис. грн. На питання, що стало поштовхом до такого росту і що міська влада робить для вирішення питання. За словами Сергія Лук’яненка, сьогодні за всіма показниками Красний луч повернувся до позиції 2002 року. 63 підприємства з 89 мають заборгованість за тими чи іншими питаннями. До списку цих підприємств входять 28 державної форми власності, 19 – колективної, 12 – комунальної, 4 – приватної. Голова Красного Луча говорить про те, що прокурор міста не реагує на запити міської влади й взагалі з виконавчою владою Красного Луча не має належної співпраці. Оплата за енергоносії - тут також проблеми: борг по населенню – 1 млн. 171 тис. грн., по підприємствах – 5 млн. 256 грн. Пенсії: всього в місті проживає 46 тисяч пенсіонерів. Сума боргу до пенсійного фонду на 1.07 липня поточного року становить 18 млн. 426 тис. грн.. Місто сьогодні закриває по пенсійним виплатам лише 29% від всієї суми.

Олексій Данілов надав розпорядження голові Красного Луча в найкоротший час визначитися з заходами, які будуть направлені на зменшення цього боргу й надати свої пропозиції для цього.

Обсудить на форуме : отправить статью по e-mail : версия для печати
Подписаться на луганские новости

На Луганщине начали публиковать списки "брошенных" квартир для конфискации
На Луганщине проводят мобилизационные рейды по домам
Миллиардер Илон Маск опять оскандалился заявлением по Украине
Россия может резко усилить атаки
Мобилизация: ТЦК получат доступ к реестрам всех украинских мужчин
Кучма о Путине: Безумный озверевший маньяк
В США прокомментировали введение войск в Украину
Луганск: Другая жизнь
Павлюк - украинцам: Отсидеться никому не удастся
Палат представителей США приняла помощь Украине более чем на $60 млрд