.
Луганские новости
Луганские новости:

06.07.2005
Віскін: Основною причиною зросту цін на цукор є ріст цін у оптових посередників


ЛОГА

„Основною причиною зросту цін на цукор є ріст цін у оптових посередників, які знаходяться в інших регіонах, - прокоментував цінову ситуацію на ринку цукру начальник Держінспекції з контролю за цінами в Луганській області Георгій Віскін. - За даними моніторингу, на теперішній час, в область завозиться цукор в середньому по 4,13 грн/кг”. За словами Георгія Віскіна, для підприємств торгівлі в області введені граничні рівні постачальницько-збутових та торговельних надбавок до 15-20%. Держінспекцією здійснюється постійний контроль за дотриманням встановленого порядку формування цін. Але, як вважає Георгій Віскін, при відсутності в області розвитої оптової торгівлі цукром цінову ситуацію на ринку цукру стабілізувати складно.

За даними моніторингу цін в області протягом червня поточного року продовжувалось підвищення цін на цукор. Станом на 1 липня 2005р. ціни на цукор в підприємствах торгівлі зафіксовані на рівні 4,05 - 4,60 грн/кг проти 2,86 - 3,86 грн/кг станом на 1 червня 2005р., на продовольчих ринках – 4,00 - 4,50 грн/кг проти 3,30 - 3,60 грн/кг.

Середній рівень цін на цукор за червень поточного року характерний для цінової ситуації на ринку цукру в цілому по Україні і по окремим регіонам. Так, станом на 1 липня 2005 року середній рівень роздрібних цін на цукор у підприємствах торгівлі Луганської області склав 4,42 грн/кг, Донецької - 4,30 грн/кг, Дніпропетровської - 4,55 грн/кг, Запорізької - 4,20 грн/кг. В середньому по регіонам України цей рівень склав 4,30 грн/кг.

Обсудить на форуме : отправить статью по e-mail : версия для печати
Подписаться на луганские новости

Готовы ли украинцы отдать всю власть военным
В Луганске рассказали, как будут отжимать жилье уехавших
Экс-главарь Донбасса из тюрьмы просится на войну
Московский патриархат предлагают признать террористической организацией
Зеки зверствуют на Луганщине
Появились спутниковые снимки последствий авиаудара по Луганску
Трамп заставит Украину отдать Луганск - CNN
Илон Маск отказался отключить связь Starlink русским оккупантам в Донбассе
Выжившие луганские шахты подарят России
Что взорвалось в Луганске