.
Луганские новости
Луганские новости:

30.10.2004 13:15
30 октября - День налоговой службы Украины

ОДА

З професійним святом працівників податкової служби Луганщини привітали голова облдержадміністрації Олександр Єфремов та голова обласної ради Віктор Тихонов. В поздоровленні говориться:

“За роки існування ваша служба довела конкретними справами важливість своєї ролі в економічному і соціальному розвитку України і Луганщини. Адже податкові органи забезпечують надходження близько 80 відсотків усіх прибутків до Державного і місцевих бюджетів.

Ми переконані, що підвищення ефективності вашої роботи багато в чому залежить від реалізації ідеології партнерства з платниками податків, активної боротьби з тіньовим сектором економіки. Саме шляхом збереження зваженого балансу інтересів держави і громадян, взаємної поваги і відповідальності податківців і платників податків у суспільстві досягається соціальна рівновага і стабільність.

Віддаючи належне вашому вагомому внеску в вирішенні актуальних для регіону проблем, бажаємо вам ще більшої активності й наполегливості в реалізації завдань з наповнювання бюджетів усіх рівнів. Сподіваємося, що ваші зусилля і надалі сприятимуть поглибленню позитивних тенденцій в економіці і соціальній сфері держави і Луганщини”.

Комментариев - 0
Подписаться на луганские новости

Как беженцам ВПЛ получить государственную помощь
НБУ хотят запретить наличные платежи украинцам
Луганск: Жизнь в «России»
Убить всех, - экс-президент РФ
Украина вышла на Евро 2024
Зеленский неожиданно уволил экс-главу Луганщины
В Украине все таки создадут электронный военный билет
Путин приказал активировать работу ФСБ в Луганске
Партия Зеленского близка к полному розвалу
Кадыров выступил с угрозами русским