.
Луганские новости
Луганские новости:

28.10.2004 10:10
Подведены итоги роботы строительного комплекса Луганщины за 9 месяцев

ОДА

Підведено підсумки роботи будівельного комплексу області за 9 місяців поточного року сьогодні на засіданні колегії управління будівництва облдержадміністрації. У засіданні взяли участь заступник голови облдержадміністрації Леонід Рисухін, заступники міських голів та заступники голів райдержадміністрацій, керівники підрядних організацій області. На засіданні зазначено, що за звітний період поставлені задачі згідно Програми соціально-економічного розвитку області на 2004 рік підприємствами та організаціями будівельного комплексу області виконано.

Обсяг підрядних робіт, виконаних за контрактами підряду, складає 409, 94 млн. грн., що на 4% перевищує відповідний період минулого року. Біля 50% підрядних організацій збільшили обсяги виконаних будівельно-монтажних робіт. Найбільш значні обсяги виконано будівельниками міст Луганська, Сєверодонецька, Лисичанська. За підсумками роботи за 9 місяців поточного року досягли приросту промислового виробництва понад 80% будівельних підприємств.

За січень-вересень поточного року введено до експлуатації за рахунок усіх джерел фінансування 165 тис. кв. м житла, що становить 135,6% до відповідного періоду минулого року. Індивідуальними забудовниками введено в дію 150,1 тис. кв. м, що складає 91% від загального обсягу введеного житла, у тому числі за регіональною програмою підтримки індивідуального житлового будівництва на селі “Власний дім” введено 129 житлових будинків загальною площею 7 тис. 398,7 кв. м. Також в поточному році введено в дію ряд найбільш значних об’єктів соціального призначення. Це 2 секції у житловому будинку на кв. “Містечко Щорса” загальною площею 5,7 тис.кв.м, районна лікарня в смт. Біловодськ на 250 відвідувань в зміну та 120 ліжок, лабораторний корпус станції переливання крові на 15 тис. літрів на рік у Луганську, обласний центр СНІДу на 100 відвідувань за зміну та 17 ліжок.

На промислових підприємствах області введено в дію бітумну установку потужністю 375 тис. тонн на рік на ВАТ “Лінос”, виробничу лінію з випуску поліетиленових газопровідних труб потужністю 40 п.м за год. на РКЗХ “Зоря”. В с. Новосвітловка Краснодонського району введено в експлуатацію вузол з виготовлення бітумної емульсії потужністю 20 тонн за добу.

Комментариев - 0
Подписаться на луганские новости

Экс-главарь Донбасса из тюрьмы просится на войну
Московский патриархат предлагают признать террористической организацией
Зеки зверствуют на Луганщине
Появились спутниковые снимки последствий авиаудара по Луганску
Трамп заставит Украину отдать Луганск - CNN
Илон Маск отказался отключить связь Starlink русским оккупантам в Донбассе
Выжившие луганские шахты подарят России
Что взорвалось в Луганске
Россия продвинулись на Луганщине
В Луганские школы допустят преступников