.
Луганские новости
Луганские новости:

23.06.2004 09:12
Премьер-министр Украины В.Янукович побывал на Луганщине

"Прес-служба ОДА"Премьер-министр Украины В.Янукович побывал на Луганщине
Прем’єр-міністр України Віктор Янукович перебував сьогодні в Луганській області з робочою поїздкою. За програмою поїздки, Віктор Янукович побував в Луганському обласному шпиталі ветеранів війни, де він вручив подарунки ветеранам, які перебувають на лікуванні. Відвідав одне з найкращих вуглевидобувних підприємств регіону - шахту імені Фрунзе державного підприємства “Ровенькиантрацит”, ознайомився з її роботою та перспективами розвитку. Також Прем’єр-міністр України взяв участь у покладанні квітів до пам’ятника молодогвардійцям з нагоди Дня скорботи по жертвах Великої Вітчизняної війни, який встановлено у Ровеньках на місці розстрілу членів підпільної організації “Молода гвардія”. Потім у Ровеньках Віктор Янукович провів Всеукраїнську нараду з робітниками вугільної промисловості України, після якої зустрівся з представниками засобів масової інформації та дав прес-конференцію. Наприкінці робочої поїздки до Луганщини Голова Уряду України відвідав Алчевськ, де ознайомився з ходом реконструкції цеху безперервного розливу сталі на ВАТ “Алчевський металургійний комбінат”, одному з найпотужніших підприємств України.

В урочистій обстановці Прем’єр-міністр України вручив подарунки ветеранам війни

Під час перебування у Луганському обласному шпиталю ветеранів війни Прем’єр-міністр України Віктор Янукович в урочистій обстановці вручив подарунки ветеранам Великої Вітчизняної війни, які знаходяться зараз на лікуванні в шпиталі. Вони отримали 15 слухових апаратів, годинники та інші цінні подарунки. Також Віктор Янукович відвідав кардіологічне відділення шпиталю, поспілкувався з ветеранами та ознайомився з умовами їх лікування. Він привітав працівників шпиталю з днем медичного працівника та після спілкування з ними вручив подарунок закладу – автомобіль «Газель».
В обласному шпиталі ветеранів війни щорічно лікується понад 4тис.700 ветеранів війни. Він розрахований на 250 ліжок, обладнаний усім необхідним медичним устаткуванням. Має реанімаційне відділення на 6 ліжок для тяжких та післяопераційних хворих. Щорічне фінансування складає 3,6 млн. грн., яке надходить у повному обсязі.

Всеукраїнська нарада з питань розвитку вугільної промисловості України відбулась під час робочої поїздки Прем’єр-міністра України до Луганщини.

Всеукраїнська нарада з питань розвитку вугільної промисловості України відбулась під час робочої поїздки Прем’єр-міністра України Віктора Януковича до Луганської області. Під час наради, яка проходила в Ровеньках, обговорено проблемні питання розвитку вугільної галузі України, розглянуто підсумки виконання доручень Прем’єр-міністра, які він надав у червні минулого року з приводу надзвичайної санітарно-епідемічної ситуації, що склалася на той час серед населення Суходольську.
У нараді взяли участь Міністр палива та енергетики України Сергій Тулуб, голова Луганської облдержадміністрації Олександр Єфремов, голова Луганської обласної ради Віктор Тихонов, а також керівники центральних органів виконавчої влади, керівники місцевих органів влади, представники облдержадміністрації вугільних регіонів України та керівники державних вугільних підприємств, представники галузевих профспілок, народні депутати України.

Подписаться на луганские новости

Экс-главарь Донбасса из тюрьмы просится на войну
Московский патриархат предлагают признать террористической организацией
Зеки зверствуют на Луганщине
Появились спутниковые снимки последствий авиаудара по Луганску
Трамп заставит Украину отдать Луганск - CNN
Илон Маск отказался отключить связь Starlink русским оккупантам в Донбассе
Выжившие луганские шахты подарят России
Что взорвалось в Луганске
Россия продвинулись на Луганщине
В Луганские школы допустят преступников