"> "> Луганск.info : Замгенпрокурора Украины на празднике Табачника 'лабал Мурку' (видео)
.
Луганские новости
Луганские новости:
10.01.2011 09:20
Замгенпрокурора Украины на празднике Табачника 'лабал Мурку' (видео)

Українська правдаЗамгенпрокурора Украины на празднике Табачника лабал Мурку (видео)
Заступник генерального прокурора України Ренат Кузьмін зіграв "Мурку" на святі депутата-регіонала Яна Табачника заграв на роялі "Мурку".

Як пише "Комсомольська правда в Україні" народний депутат, екс-генпрокурор Святослав Піскун також приєднався до цього дійства.

Генпрокурорські співробітники грали кримінальний шансон на двох роялях.

У той же час Нестор Шуфрич виконав пісню "Мої роки моє багатство".

Також співала дружина Анатолія Кінаха та інші українські політики.

Комментарии
| 10:27 10.01.2011

Пора мурку сделать гимном!

| 14:26 10.01.2011

Муркающая прокуратура... Куда идем???

| 20:41 10.01.2011

это полный п****!!! людям прививается , что урки весьма неплохие чуваки ! причем блатняк приветствуется на уровне государственных мужей! все , пойду кавота щемить , а че я - хужея остальной гопоты.

А в это время в Украине: | 08:25 11.01.2011

Дніпропетровська обласна організація Всеукраїнського об'єднання "Свобода" вимагає від правоохоронних органів негайно покарати нелегального мігранта, що у скоїв напад на українців. У наслідок ножових поранень, здійснених нападником-вірменином загинуло двоє українців, ще двоє зазнали поранень.

Новорічна ніч у Нікополі завершилась страшною кривавою різаниною. Як стало відомо, о шостій ранку 1 січня 2011року до місцевого кафе "Корал", де йшло святкування Нового Року, зайшло двоє молодиків. Одним був заїжджий "гість" Вартанов Ашот Іванович, а другим - родич місцевого кримінального авторитета, відомого міліції під прізвиськом "Мужик", Печугін Станіслав Володимирович. Ці двоє вже були на підпитку і одразу ж почали чіплятися до присутніх дівчат, а коли їх попросили залишити приміщення кафе - зчинили бійку. У результаті Вартанов, знавіснівши, за свідченнями очевидців, вихопив ножа і почав завдавати ним ударів оточуючим.

В цілому він встиг за лічені секунди завдати п'ятнадцять ударів, від яких постраждало п'ятеро людей. Один з них – двадцятитрирічний Сергій Бєлас – помер на місці, отримавши 6 ножових поранень, другий – також двадцятитрирічний – баскетболіст Костянтин Скрипник помер від завданих поранень у лікарні. Дивом уник смерті Дмитро Лизунов, котрий отримав поранення у груди. Ще однією з поранених виявилася Олена Гребельникова, за яку, власне, і вступилися хлопці. Її поранили у стегно. На щастя, її рана не страшна і дівчину вже виписали з лікарні. Обидва нападника наразі затримані і намагаються недолуго відбрехатися.

"Аналізуючи події минулих років, ми приходимо до певних висновків. Ми бачимо, що справджуються прогнози голови ВО "Свобода" Олега Тягнибока, які він зробив після подій у Марганці. Україна дійсно перетворюється з національної держави у "багатонаціональний сміттєзбірник Європи", де іноземні зайди вже зчиняють замахи не тільки на нашу мову, культуру, релігію, а й на саме наше фізичне існування у нашій власній країні. Вже не вперше ми стаємо свідками протизаконних дій нелегальних мігрантів в Україні.

У липні 2009 року вся Україна пережила потрясіння через події у Марганці, в листопаді минулого року ми повідомляли про жахливий злочин вірменина-нелегала у селі Червоні Поди біля Кривого Рогу, коли було порубано сокирою селянина-українця. Злочинець, до речі, ще й досі не покараний і навіть не затриманий. І ось нова трагедія у Нікополі, жертвами якої знову стали українці, а злочинцем – нелегальний мігрант-вірменин.

Ми висловлюємо своє обурення і рішучий протест проти потурання влади нелегальним мігрантам в Україні. Її відверте небажання боротися з цим ганебним явищем, корумпованість правоохоронців викликають міжнаціональну напругу, заохочують злочинність в середовищі мігрантів і, як наслідок, опір українців. Ми висловлюємо занепокоєння з цього приводу і вимагаємо від влади рішучих дій, скерованих на захист українців", - зазначив Голова обласної організації ВО "Свобода" Анатолій Галілей.

bul | 16:33 11.01.2011

чувак хорошо подготовился.молодец.однако должность и погоны надо уважать.принципы отсутствуют

Кабацкий лабух | 20:36 12.01.2011

Всё фуфло, как и всё везде, смотрите на пальцы этого прокуроского пианиста, за него играет жирный чувак за черным роялем, а прокурор только понтуется.....
Так и в жизни - одни понты прокурора - "натягивают" только за чепуху, а потом обман - накрыли банду.....
Всё это фуфло, как с фортепиано на видео.....