.
Луганские новости
Луганские новости:
07.05.2009 07:34
Команда СНУ ім. В.Даля представлятиме Україну на Чемпіонаті світу з аеробіки у США (Лас-Вегас)

ЛОГАКоманда СНУ ім. В.Даля представлятиме Україну на Чемпіонаті світу з аеробіки у США (Лас-Вегас)
За даними Центру зв’язків з громадськістю Східноукраїнського національного університету ім. Володимира Даля, обидва склади університетської команди з фанк-аеробіки на Відкритому чемпіонаті з аеробіки та фітнесу серед студентів в номінації «фанк-аеробіка» вибороли відповідно ІІ та ІІІ місце. Тим самим вони забезпечили собі участь у Чемпіонаті світу.

«У змаганнях такого рівня наша команда ніколи не брала участь, – зазначила тренер команди, майстер спорту з аеробіки Олена Капустіна. – Це, безумовно, новий та дуже серйозний рівень і неоціненний досвід. Час ще є, тому до Чемпіонату світу ми підготуємо нову композицію».

Всього у змаганнях взяли участь команди з 12 областей України, а також гості з Росії та Молдавії. У номінації «фанк-аеробіка» змагалися 11 команд.

У порівнянні з минулим роком показники другого складу луганської команди 2009 року піднялися на 2 пункти. Тренер Олена Капустіна відзначила значне підвищення професійності виконання. Також на змаганнях 11 учасників команди підтвердили звання кандидатів в майстри спорту.

Зараз команда трьома складами (два основних і юніорський) готується до відкритого Кубка Азовського моря, який пройде в Бердянську на початку липня. Для другого складу і юніорів ці змагання будуть завершальними в сезоні, а для першого – розігрівом для виступу на Чемпіонаті світу.

Чемпіонат світу з аеробіки пройде в кінці липня у США (Лас-Вегас). Україну на цих змаганнях також представлятиме команда Запоріжжя.

Подписаться на луганские новости

Появились спутниковые снимки последствий авиаудара по Луганску
Трамп заставит Украину отдать Луганск - CNN
Илон Маск отказался отключить связь Starlink русским оккупантам в Донбассе
Выжившие луганские шахты подарят России
Что взорвалось в Луганске
Россия продвинулись на Луганщине
В Луганские школы допустят преступников
Мощные взрывы в Луганске
Турция предлагает оставить Луганск Путину
Сможет ли Россия захватить Луганскую область