.
Луганские новости
Луганские новости:
16.02.2009 01:28
Бойко згадав, що він з Луганська, щоб потягти туди Медведчука

Українська правдаБойко згадав, що він з Луганська, щоб потягти туди Медведчука
"Регіонал" Юрій Бойко наполягає, щоб справу за позовом Віктора Медведчука розглядав суд в Луганській області.

Про це заявив адвокат, який представляє інтереси Медведчука у справі проти депутатів Сергія Льовочкіна і Бойка Володимир Макар.

"Письмовою заявою член Партії регіонів Бойко наполягає, щоб судовий процес відбувався у Рубіжанському суді Луганської області", - сказав Макар, повідомляє Обком з посиланням на УНІАН.

Адвокат пояснив, що таку свою вимогу Бойко обґрунтовує тим, що він прописаний саме в місті Рубіжне.

Адвокат зазначив, що якщо "Бойку нема де жити в Києві, то він готовий надати фінансову допомогу йому з тих грошей, які отримав від Медведчука за його захист".

Коментуючи нападки на свою адресу щодо того, що він захищав раніше і нинішнього прем'єра Юлію Тимошенко, Макар сказав, що у зв'язку зі своєю професійною діяльністю захищав багатьох українських політиків і бізнесменів, але в силу адвокатської етики не буде їх називати.

При цьому Макар запропонував Бойку і Льовочкіну свій адвокатський захист, якщо вони згодом "будуть заарештовані за газові афери в Україні і Російській Федерації".

Комментарии
Виктор Ющенковский | 09:56 16.02.2009

У газових аферах винні тiльки представники "РусУкрЕнерго"-філія моськальського Газпрому

Ponomarenko | 12:07 16.02.2009

Чого не торкнися - скрізь москалі напаскудили. Ну і логіка. Вихід кінчай з собою.

Гарик | 16:17 16.02.2009

А юща другого нет!Не обращайте на этого идиота внимания!И не отвечайте на его дебильные коментарии,может сдрыснет!

Виктор Ющенковский | 17:10 16.02.2009

Ваш гімн.
Кацапія бридка ваша держава. Вона ж ваша країна лайна. Завжди ваша Russia залишиться Srussiaй. Її всі мали у всі часи. Срі далі Кацапія, срі далі проклята. Вам ніхто не допоможе разгребсті лайно. Всі на вас плюнули і відвернулися. Срі Кацапія і гордитися тут нічим.

| 17:50 16.02.2009

этот бендера и злится на русских за то ,,,что в 1991 году на шару получили такую площадь и народ,,,,фабрики ,,,заводы,,,сельхозугодья ,,,халявный газ -на 17 лет,,,,то бы получить Львовскую область,,,как бы жилось просто и хорошо,,,первая в мире страна была бы ,,,плосле польши и грузии,,,,а так дали все это ,,,,теперь мучайся,,,вот он так зубами и скрипит,,,,и гомно у него закончилось,,,,