.
Луганские новости
Луганские новости:
31.12.2008 10:35
Президент України привітав українців з Новим роком

ЛОГАПрезидент України привітав українців з Новим роком
Президент України Віктор Ющенко привітав українців з Новим 2009 роком:

«Дорогий український народе!

Шановні співвітчизники!

Сердечно вітаю вас з Новим 2009 роком.

Рік, який відходить в історію, був бурхливим і багатим на події. Це був рік наполегливої праці кожного з нас, рік, який об'єднав націю в радості святкування 1020-ліття хрещення Русі і в скорботі за жертвами Голодомору. Він позначився успіхами України на міжнародній арені. Перед нами відкрилися нові перспективи європейської та євроатлантичної інтеграції, ми стали повноправними членами Світової організації торгівлі. Наші спортсмени примножили славу України на Олімпійських та Паралімпійських іграх у Пекіні.

Водночас це був рік складних колізій у внутрішньополітичному житті країни та початку світової економічної й фінансової кризи, негативний вплив якої відчули більшість українців.

Упевнений, що виклики, які постали перед усіма нами, згуртують суспільство, змусять політиків усвідомити свою відповідальність перед народом і об'єднати зусилля заради спільного блага й благополуччя України.

Я з оптимізмом дивлюся в майбутнє. ереконаний, що разом ми переборемо труднощі й проблеми. Вірмо у свої сили, будьмо солідарні, єднаймося - і наступний рік справдить наші сподівання.

Бажаю усім міцного здоров'я, щастя, родинного затишку, миру, злагоди, успіхів і здобутків у житті та в праці.

Нехай новорічне свято принесе радість у кожен український дім».