.
Луганские новости
Луганские новости:
03.03.2008 10:25
Дочь Кучмы купила самый дорогой особняк Великобритании за $160 млн. (фото)

"Українська правда"Дочь Кучмы купила самый дорогой особняк Великобритании за $160 млн. (фото)
В останній день зими лондонська газета "Evening Standard" повідомила про те, що донька Леоніда Кучми Олена Франчук стала власницею найдорожчого на нинішній момент маєтку в британській столиці.
У фонді Віктора Пінчука "Українській правді" не стали коментувати цю інформацію.

За повідомленням видання "Evening Standard", Олена Франчук (саме вона, а не її чоловік) придбала п’ятиповерховий будинок по вулиці Upper Phillimore Gardens за 80 мільйонів фунтів стерлінгів, що в перерахунку складає понад 800 мільйонів гривень.

Нова власність Олени Франчук посідала п’яте місце у рейтингу найдорожчих маєтків у Британії за 2006 рік у версії журналу "Форбс". Тоді ціна цього будинку була вказана в розмірі 25 мільйонів

Власність доньки Леоніда Кучми з 1941 по 1997 рік була школою для дівчат. Після ремонту площа маєтку складає 18 тисяч квадратних футів (близько 2 тисяч квадратних метрів).

В описанні "Форбсу", будинок обладнаний ліфтом на вісім персон, двома обідніми кімнатами, дев'ятьма спальнями, сімома ванними, басейном, спортзалом, сауною. Все освітлення в будинку комп’ютеризоване.

Підземний тунель поєднує будинок з гаражем на три місця. Ззовні також розташований японський сад з водоспадом.

Читайте також переклад публікації "Evening Standard" про нове придбання родини Олени Франчук і Віктора Пінчука.

Дочь Кучмы купила самый дорогой особняк Великобритании за $160 млн. (фото)90 мільйонів фунтів стерлінгів, щоб побити рекорд

Разом з продажем будинку в Кенсінгтоні за 80 мільйонів фунтів стерлінгів було встановлено новий рекорд ціни на лондонські будинки.

Таким чином було побито попередній рекорд в 67 мільйонів сталеварного магната Лакшмі Міттала з його будинком на вулиці Kensington Palace Gardens і зроблено заявку на найдорожчий у світі маєток-резиденцію.

Є інформація, що контракти на 5-поверховий будинок по вулиці Upper Phillimore Gardens були укладені останніми тижнями. Вважається, що його покупець – українська бізнесвумен та філантроп Олена Франчук, подруга Елтона Джона.

Вікторіанська вілла, що неподалік від Kensington High Street, була відбудована й оновлена приблизно за 10 мільйонів фунтів. Вона і досі не готова для заселення.

Будівельники за останні 18 місяців монтували підземний басейн, спортзал, сауну та кінотеатр.

Будинок, що має бути завершеним в квітні, має принаймні 10 спалень і так звану кімнату безпеки – "кімнату паніки".

Уся вулиця Upper Phillimore Gardens нині нагадує будівельний майданчик, з бульдозерами, кранами та вантажівками, які окупували дорогу. Два інших великих будівельних проекти ідуть повним ходом.

Нерухомість за адресою Upper Phillimore Gardens будинок № 17 була придбана за 20 мільйонів фунтів стерлінгів у червні 2006 року компанією Coll Hill Spink 2, яку контролює девелопер Майк Спін, що спеціалізується на нерухомості.

Вважається, що попереднім власником був китаєць, який придбав помешкання у 1997, яке перед цим слугувало школою для дівчат.

Будівельні роботи засмутили сусідів, серед яких мер Москви та його дружина. Були скарги щодо шуму від кранів та вантажівок, які займають тротуари, та загромаджують громадські території.

Пані Франчук – донька колишнього українського президента, одружена з індустріальним олігархом Віктором Пінчуком, довгий час займалася благодійністю на батьківщині.

В 2003 році вона заснувала перший і єдиний фонд в Україні для боротьби з ВІЛом та СНІДом, який мав би привернути увагу до цих проблем громадських лідерів, влади і бізнесу.

Однак цей рекорд нерухомості може залишитися рекордом лише на кілька тижнів. Шестиповерховий будинок на Belgrave Square має з’явитися на ринку вже навесні за 90 мільйонів фунтів.

Комментарии
Alex | 20:14 03.03.2008

Вот где они, наши денюжки!!!

док | 16:12 04.03.2008

а ты какую демократию ждал.вам памяранчики а от вас особнячики.

Канадский Экономист | 20:39 04.03.2008

Главное - куда Ющенко и Тимошенко поведут страну? В рыночный и частный, преступный хаос и произвол, который нам уже надоел и опасен, или в упорядоченый плановый Госкапитализм.
Все войны за рынки сбыта и сырья - начинали сверхбогатые частники.

Государственный капитализм - господствующий в Канаде, и, на остатках которого всё ещё держатся - Европа, Израиль и Америка, часто называют: Господским - "Господним капитализмом", или народным капитализмом, во первых потому, что государственные предприятия фактически принадлежат всем Вам и народу. Во вторых государственный, или Господний капитализм, как практика Христа-Небожителя, впервые описан во 2-й и 4-й главах книги "Деяния Апостолов". Доход от народного госпредприятия идёт всем Вам, в Ваши дома, а не в один дворец, одной дочери Кучмы. Вообще, слово "Государственный", имеет 2 корня и переводится как "Господь дарует" - ВСЕМ, а не кому то одному. Жаль, что эта хорошая практика, Христа Иисуса из Центральной Галактики, дошла до нас самых отсталых и периферийных - слишком поздно.

mislitel | 13:40 06.03.2008

Pro dengi nado y Uli sprosit.

Канадский Экономист | 02:39 07.03.2008

Прошу передать моё обращение Юлии Тимошенко. Потому, что только Юлия Тимошенко может спасти человечество и Украину. Тогда лозунг супербогатых мудрецов - "Разделяй рабов и властвуй" - не пройдёт!
Тимошенко так же как все ведущие экономисты знает, что сверхдорогой, авантюрный и грабительский частный ранок, это не советский дармовой Госкапитализм. Частникам нужны деньги на дворцы в Лондоне, они Вам бесплатно дарить газ как в Союзе - не будут. Если Юлия и Украина желают бесплатный газ пусть Тимошенко сделает как обещала избирателям - возврат госпредприятий, отобраных у народа и государства, а так же склонит к этому Медведева. Вот тогда и пойдёт бесплатный российский газ в Украину. Но следует честно вернуть частникам точно ту сумму что они заплатили при грабительской "приватизации", с вычетом дворцов и доходов полученных за это время. Более того, частников следует оставить директорами, начальниками и управляющими при этих госпредприятиях. Тогда никому не будет обидно и всё будет честно.

Yuri, Miami | 04:26 07.03.2008

Vo- durjat loxov urrainskix, dom javno raz v 10 deshevle!

док | 06:46 09.03.2008

склонить медведева на бесплатный газ\одной юльке не справиться\шутка ли миллиард долларов.

Богдан | 20:12 09.03.2008

Жаль, что фамилия учёного какая то мудрёная и непонятная. В общем прочитал я по этому поводу научный труд - реферат, о том что мы отделили от общества и от государства лучших людей. Оказывается атеизм = сатанизм, это одно и то же, только название разное как например эрос и порно. Короче не тех мы отделили от государства, оказывается отделили, да не ту религию. Сатанизм-атеизм надо было отделить. Очень рад тому, что к власти наконец пришли Тимошенко и Медведь-Хозяин, вот они наведут порядок! Обо всех остальных теперь говорят только одно - напрасно потраченые годы и даже во вред себе и народу. Кстати это говорят не только в Украине и России. Короче господа поправка нужна к Конституции - об отделении сатанизма-атеизма от государства, только тогда порядок будет, а эпидемии СПИДа, войн, нищеты, преступности и разврата прекратятся. В общем одна надежда на Бога, на госкапитализм-реприватизацию Тимошенко и на Хозяина-Медведя, который её поддержит! А може хлопци нам их поженить цю нашу Скарлетт-Красуню с цим що любить меду (що спереду)?

Подписаться на луганские новости

Как беженцам ВПЛ получить государственную помощь
НБУ хотят запретить наличные платежи украинцам
Луганск: Жизнь в «России»
Убить всех, - экс-президент РФ
Украина вышла на Евро 2024
Зеленский неожиданно уволил экс-главу Луганщины
В Украине все таки создадут электронный военный билет
Путин приказал активировать работу ФСБ в Луганске
Партия Зеленского близка к полному розвалу
Кадыров выступил с угрозами русским