.
Луганские новости
Луганские новости:
11.12.2007 11:29
На Луганщині проводиться конкурс на кращий проект пам’ятного знаку жертвам Голодомору

"ЛОДА"

З метою увічнення пам’яті невинних жертв страшної трагедії наших співвітчизників в області оголошено відкритий конкурс на кращий проект пам’ятного знаку жертвам Голодомору 1932-1933 років на Луганщині. Конкурс проводиться на виконання Указу Президента України „Про заходи у зв’язку з 75-ми роковинами Голодомору 1932-1933 років в Україні”, розпорядження голови Луганської облдержадміністрації „Про відзначення в області Дня пам’яті жертв Голодоморів”. Організатори конкурсу - управління культури і туризму, управління з питань внутрішньої політики облдержадміністрації за сприяння Луганської обласної організації Національної спілки художників України, Луганської обласної організації Національної спілки архітекторів України.

Організатори запрошують до участі в конкурсі фахівців й авторські колективи фахівців та аматорів, перед якими ставиться завдання розробити проект пам’ятного знаку жертвам Голодомору на Луганщині у парку „Дружби народів” у м. Луганську.

Конкурс проводиться з 28 листопада 2007 року до 23 січня 2008 року. Підсумки буде підбито 31 січня 2008 року.

За результатами конкурсу журі закритим голосуванням відбере три кращі проектні пропозиції щодо пам’ятного знаку жертвам Голодомору на Луганщині, які будуть відзначені грошовими преміями від 2 до 5 тис. грн.

Виставка робіт, проектів відбудеться в приміщенні Луганського обласного краєзнавчого музею протягом восьми днів після завершення терміну подачі конкурсних робіт.

Реєстрація учасників конкурсу та видача конкурсної документації проводиться за адресою: м. Луганськ, вул. Шевченка, буд. 2, Луганський обласний краєзнавчий музей, 1-й поверх, телефон для довідок: 55-37-48.

Подписаться на луганские новости

Появились спутниковые снимки последствий авиаудара по Луганску
Трамп заставит Украину отдать Луганск - CNN
Илон Маск отказался отключить связь Starlink русским оккупантам в Донбассе
Выжившие луганские шахты подарят России
Что взорвалось в Луганске
Россия продвинулись на Луганщине
В Луганские школы допустят преступников
Мощные взрывы в Луганске
Турция предлагает оставить Луганск Путину
Сможет ли Россия захватить Луганскую область