.
Луганские новости
Луганские новости:
15.03.2007 10:49
Данілов розповів про ганебне ставлення Ющенка до нардепів

'Обозреватель'

«Я не хочу, щоб відповідальність за бездіяльність Президента перекладали на депутатів ВР”, – так народний депутат Олексій Данілов прокоментував "Обозревателю" свою відмову голосувати за Угоду Про спільні наміри між «Нашою Україною» та БЮТ.

Нагадаємо, вчора в Секретаріаті президента представники двох фракцій у присутності Президента висунули до урядової коаліції ряд вимог, і глава держави підтримав підписаний документ про спільні дії.

На прохання «Обозревателя» пояснити, чому він не голосував за цей документ, Олексій Данілов заявив: „По-перше, я вважаю, що це не Президентська справа, а по-друге, там в угоді прописане те, чим мав займатися протягом останніх двох років Презитдент, а я не хочу, щоб відповідальність за бездіяльність Президента перекладали на депутатів ВР”.

Він також зауважив, що самі депутати угоди не бачили, що говорить про те, що писалася вона „під килимом”. Фактично текст угоди за який голосували депутати вони сприйняли зі слів. Також Данілов зізнався, що він не задоволений „ганебним ставленням Президента до депутатів”, яких гарант обізвав продажними. „Я думаю, Президенту треба подивитися на себе і на своє оточення” – наголосив народний депутат.

Подписаться на луганские новости

На Луганщине проводят мобилизационные рейды по домам
Миллиардер Илон Маск опять оскандалился заявлением по Украине
Россия может резко усилить атаки
Мобилизация: ТЦК получат доступ к реестрам всех украинских мужчин
Кучма о Путине: Безумный озверевший маньяк
В США прокомментировали введение войск в Украину
Луганск: Другая жизнь
Павлюк - украинцам: Отсидеться никому не удастся
Палат представителей США приняла помощь Украине более чем на $60 млрд
Украина может проиграть до конца года - ЦРУ