.
Луганские новости
Луганские новости:
07.02.2007 10:26
Відбулась зустріч Прем’єр-міністра Януковича з губернатором Антіповим

"ЛОДА"

Під час зустрічі Олександр Антіпов поінформував Главу Уряду про результати соціально-економічного розвитку Луганської області за 2006 рік. Голова облдержадміністрації повідомив, що обсяги промислового виробництва збільшилися у минулому році на 1,7% в порівнянні з 2005 роком. За його словами, позитивних результатів досягнуто у переважній більшості галузей, зокрема у вугільній галузі.
Також під час зустрічі порушувалося питання щодо ліквідації заборгованості із заробітної плати. За минулий рік заборгованість із заробітної плати на Луганщині скоротилася на 10%. Сьогодні, за словами керівника області, вона складає 88 мільйонів гривень, половина з цієї суми припадає підприємства, які знаходяться в стадії банкрутства або санації. Прем’єр-міністр дав доручення голові облдержадміністрації взяти під особистий контроль виконання завдання щодо подальшої ліквідації цієї заборгованості.
Крім того, під час зустрічі розглядались питання забезпечення Луганської області питною водою. Нагадаємо, що згідно з окремим дорученням Прем’єр-міністра, для реалізації Державної Програми «Питна вода Луганщини», на 2007 рік передбачено бюджетне фінансування обсягом 48,6 млн. грн. Враховуючі суттєве недофінансування в попередні роки, Олександр Антіпов звернувся до Прем’єра по суттєве збільшення обсягів виділених коштів на реалізацію Програми реформування та реконструкції водопровідно-каналізаційного господарства області.
Олександр Антіпов також поінформував Главу Уряду, що в регіоні налагоджена конструктивна співпраця між обласною державною адміністрацією і обласною радою, завдяки чому було затверджено Концепцію Стратегії соціально-економічного розвитку Луганщини до 2015 року. Губернатор запевнив Прем’єр-міністра, що протягом двох-трьох місяців буде ухвалено Стратегію соціально-економічного розвитку Луганської області до 2015 року. Також в ході розмови обговорювались перспективи розвитку Луганщини, питання рівня оплати житлово-комунальних послуг з боку населення, а також йшлося про заходи щодо зниження рівня дитячої смертності, онкологічних захворювань в області.

Подписаться на луганские новости

Украина может проиграть до конца года - ЦРУ
В РФ заявили, что главная задача разрушить Донбасс. Восстанавливать не будут
Готовы ли украинцы отдать всю власть военным
В Луганске рассказали, как будут отжимать жилье уехавших
Экс-главарь Донбасса из тюрьмы просится на войну
Московский патриархат предлагают признать террористической организацией
Зеки зверствуют на Луганщине
Появились спутниковые снимки последствий авиаудара по Луганску
Трамп заставит Украину отдать Луганск - CNN
Илон Маск отказался отключить связь Starlink русским оккупантам в Донбассе