.
Луганские новости
Луганские новости:
04.09.2006 11:03
Ціни на хліб, борошно та макаронні вироби в Луганської області нижчі за середньоукраїнські

"ЛОДА"

Державна інспекція з контролю за цінами в Луганській області повідомляє, що за даними моніторингу цін на основні споживчі товари на підприємствах торгівлі та продовольчих ринках з 25 серпня по 1 вересня 2006 року цінова ситуація на основні споживчі товари характеризується відносною стабільністю.
На підприємствах торгівлі області продовжувалося незначне підвищення цін на птицю (кури), середній рівень ціни підвищився на 2,5%, що обумовлено підвищенням оптово-відпускних цін товаровиробником ТОВ СФ «Агроукрптаха».
Протягом минулого тижня зафіксовано зниження роздрібних цін на яйця курячі (5,6%) за рахунок зниження оптово-відпускних цін окремими товаровиробниками області.
Незначне зниження цін спостерігалося на цукор-пісок, як на підприємствах торгівлі, так і на продовольчих ринках області.
На ринках області протягом минулої декади зафіксовано підвищення середніх цін на тваринницьку продукцію, ціни на яку і так достатньо високі. Відповідно до оперативних даних моніторингу середніх рівнів цін на споживчі товари на підприємствах торгівлі та продовольчих ринках області по регіонах України станом на 30 серпня поточного року ціновий рейтинг області по дорожнечі складає на: яловичину – 4 місце, свинину – 2 місце, сало – 7 місце, молоко - 3 місце, сметану – 6 місце.
Середні рівні цін на тваринницьку продукцію в області наступні: яловичина – 21,96 грн/кг, свинина – 26,75 грн/кг, сало – 12,05 грн/кг, молоко – 2,65 грн/л, сметана – 8,39 грн/кг, при середніх значеннях цін по Україні, відповідно, 19,90 грн/кг; 22,92 грн/кг; 10,70 грн/кг; 2,23 грн/л; 7,82 грн/кг.
Проте, нижче середніх цін по Україні ціни на підприємствах торгівлі області на хліб усіх ґатунків, борошно та макаронні вироби, крупи: манну та гречану, ковбасу варену 1 ґатунку, масло тваринне та цукор – пісок.

Подписаться на луганские новости

Как беженцам ВПЛ получить государственную помощь
НБУ хотят запретить наличные платежи украинцам
Луганск: Жизнь в «России»
Убить всех, - экс-президент РФ
Украина вышла на Евро 2024
Зеленский неожиданно уволил экс-главу Луганщины
В Украине все таки создадут электронный военный билет
Путин приказал активировать работу ФСБ в Луганске
Партия Зеленского близка к полному розвалу
Кадыров выступил с угрозами русским