.
Луганские новости
Луганские новости:
15.05.2006 09:54
Посилено контроль за використанням земельних ресурсів в Луганській області

"ЛОДА"

10 травня створено робочу групу з опрацювання та комплексного вирішення питань реалізації державної політики у сфері раціонального використання та охорони земель у Луганській області. Її очолив перший заступник голови, виконуючий обов’язки голови облдержадміністрації Олександр Кобітєв. Ним затверджено план роботи робочої групи на 2006 рік. Голови райдержадміністрацій також мали створити відповідні робочі групи та затвердити плани їх роботи на поточний рік.

Згідно плану в червні поточного року члени обласної робочої групи проведуть комплексну перевірку додержання вимог законодавства, реалізації державної політики у сфері регулювання земельних відносин, використання та охорони земель у містах обласного значення. Буде проаналізовано стан використання земель сільськогосподарського призначення, земель, виділених під забудову та додержання вимог містобудування, додержання законодавства щодо екологічних вимог у сфері землекористування та стан забрудненості земель. За окремим графіком обласної робочої групи проводитиметься виїзний контроль за здійсненням перевірок районними робочими групами. Також будуть розглядатися, аналізуватися рішення органів місцевого самоврядування та органів виконавчої щодо регулювання земельних відносин.
Відповідальними особами проводитимуться прийоми громадян з питань, що стосуються землекористування, а також (до кінця травня 2006 року) буде організовано телефонну „гарячу” лінію з питань реалізації прав у сфері земельних відносин.

Подписаться на луганские новости

Как беженцам ВПЛ получить государственную помощь
НБУ хотят запретить наличные платежи украинцам
Луганск: Жизнь в «России»
Убить всех, - экс-президент РФ
Украина вышла на Евро 2024
Зеленский неожиданно уволил экс-главу Луганщины
В Украине все таки создадут электронный военный билет
Путин приказал активировать работу ФСБ в Луганске
Партия Зеленского близка к полному розвалу
Кадыров выступил с угрозами русским