.
Луганские новости
Луганские новости:
14.03.2006 07:56
Губернатора Москаля благословив Святійший Патріарх Всія Русі Алексій II

ЛОДА

Голова Луганської облдержадміністрації Геннадій Москаль відвідав сьогодні з робочою поїздкою Москву. Він зустрівся в Москві з представниками російських бізнесових кіл та обговорив з ними можливості інвестування російськими компаніями в підприємства Луганщини. Губернатор розповів представникам ділових кіл про ситуацію, що склалася на сьогодні в промисловості нашого регіону та про інтенсивний пошук інвесторів. За телефонною розмовою, Геннадій Москаль висловив велике задоволення тією зацікавленістю, яку визвала його розповідь у російських бізнесменів.

Після цієї зустрічі губернатор Луганщини відвідав резиденцію Патріарха Всієї Русі Алексія II. Там він мав 40-хвилинну розмову з главою російської церкви, під час якої було досягнуто певних домовленостей. Також Геннадій Москаль отримав особисте благословення від Алексія II.

Про подробиці своєї поїздки до Москви та проведених там зустрічей Геннадій Москаль пообіцяв розповісти після повернення на Луганщину. Ввечері губернатор планує повернутися до Луганська.

Подписаться на луганские новости

В РПЦ объявили убийство мирных украинцев - священной войной. В УПЦ прокомментировали
В Луганске будут отбирать пустующее жилье
Россия массово отправит в Донбасс насильников
Как беженцам ВПЛ получить государственную помощь
НБУ хотят запретить наличные платежи украинцам
Луганск: Жизнь в «России»
Убить всех, - экс-президент РФ
Украина вышла на Евро 2024
Зеленский неожиданно уволил экс-главу Луганщины
В Украине все таки создадут электронный военный билет