.
Луганские новости
Луганские новости:
16.02.2006 08:24
Тепломережі, що працювали в Алчевську до аварії, повністю відновлені

ЛОДА

Станом на 14 лютого 2006 року тепломережі, що працювали в Алчевську до аварії, повністю відновлені. Також теплопостачання відновлено у всіх 24 дитячих садках, 19 школах та усіх медичних закладах.
Станом на 15 лютого з 836 житлових будинків до 763 тепло вже надходить. Готовими до підключення, але не підключеними через відсутність підвідних тепломереж залишаються 73 будинки з населенням у 4 тис. 380 людини. Це будинки, де опалення не було і раніше, до аварії на двох міських котельнях. Тут тривають роботи щодо запуску внутрішньодомових тепломереж, встановлення індивідуального опалення окремих квартир та прокладки нових теплотрас, замість старих, які повністю непридатні для подальшого користування.

В деяких домах тепловики перезапускають тепломережі по 25 разів, в робочому порядку усувають виявлені неполадки. Тривають роботи з установлення міні-котельні, яку надав губернатор Московської області Борис Громов, на три будинки в Алчевську. Для цього з підмосковного Подільська запрошені спеціалісти-монтажники. Це три найпроблемніших будинки, де навіть при відновленні центрального опалення неможливо дати людям належне тепло.

На відновлювальних роботах працюють 2 тис. 892 особи. Триває робота 110 бригад ДП „Газ-тепло”, які займаються встановленням індивідуальних котлів у квартирах мешканців Алчевську. Ними вже встановлено двоконтурні котли у 60 квартирах, зроблено опалення у двох бібліотеках, Клубі Архітекторів. Ще в роботі знаходяться 15 дев’ятиповерхових будинків. „Газ-тепло” вже прийняло 3 тис. колективних заявок на встановлення індивідуального опалення в 10 тис. квартир.

На оздоровленні у санаторних закладах по Україні знаходиться 10 тис. 697 дітей з Алчевську.

Подписаться на луганские новости

В РПЦ объявили убийство мирных украинцев - священной войной. В УПЦ прокомментировали
В Луганске будут отбирать пустующее жилье
Россия массово отправит в Донбасс насильников
Как беженцам ВПЛ получить государственную помощь
НБУ хотят запретить наличные платежи украинцам
Луганск: Жизнь в «России»
Убить всех, - экс-президент РФ
Украина вышла на Евро 2024
Зеленский неожиданно уволил экс-главу Луганщины
В Украине все таки создадут электронный военный билет