.
Луганские новости
Луганские новости:
08.11.2005 08:22
Гузар: Інформація про хворобу дітей з Рубіжного на пташиний грип, є надуманою

ЛОГА

Наприкінці минулого тижня в засобах масової інформації з’явилось повідомлення про наявність отруєння дітей Рубіжанського багатопрофільного учбово-реабілітаційного центру Головного управління освіти та науки облдержадміністрації. „При проведенні розслідування цього факту встановлено, що інформація про хворобу дітей на кишкові інфекції і пташиний грип є надуманою та немає ніяких фактів підтвердження”, - заявив сьогодні на прес-конференції 1-й заступник голови Луганської облдержадміністрації Зіновій Гузар. За його словами, всі діти обстежені лабораторно, оглянуті лікарями, проведено санітарно-гігієнічне обстеження дитячого закладу. Зіновій Гузар зазначив, що на даний час діти здорові, за їх здоров’ям ведеться медичний нагляд, дитячий заклад працює.

„За фактом розповсюдження недостовірної інформації проводиться службове розслідування, тому що посилання було на джерело з облдержадміністрації”, - заявив Зіновій Гузар.

1-й заступник голови облдержадміністрації звернувся до журналістів з проханням ретельно перевіряти інформацію, яка до них надходить, та більше користуватись даними з офіційних джерел, від конкретних посадовців.

Подписаться на луганские новости

Как беженцам ВПЛ получить государственную помощь
НБУ хотят запретить наличные платежи украинцам
Луганск: Жизнь в «России»
Убить всех, - экс-президент РФ
Украина вышла на Евро 2024
Зеленский неожиданно уволил экс-главу Луганщины
В Украине все таки создадут электронный военный билет
Путин приказал активировать работу ФСБ в Луганске
Партия Зеленского близка к полному розвалу
Кадыров выступил с угрозами русским