.
Луганские новости
Луганские новости:
26.11.2005 09:41
Москаль: Розвиток територій має бути збалансований

ЛОДА

24 листопада голова Луганської облдержадміністрації Геннадій Москаль провів першу робочу поїздку до одного з найпроблемніших районів області – Антрацитівського. На території Краснолуцької сільської ради він ознайомився з ходом будівництва розвідної газової мережі та діяльністю цеху з випуску каменю-дикуну на ТОВ "Моноліт". Геннадій Москаль також побував у школах та будинках культури Дяківської та Бобриківської сільських рад, відвідав прикордонну заставу "Дякове", дитячий садок та храм в сел. Дякове, на території Бобриківської сільської ради ознайомився з ходом будівництва розвідної газової мережі. Цього ж дня голова облдержадміністрації відвідав центральну районну лікарню, провів зустріч з керівництвом райдержадміністрації та райради, лідерами районних організацій політичних партій та громадських організацій.

“Розвиток території має бути збалансований, - як на заході України, так на її сході”, – підкреслив голова облдержадміністрації Геннадій Москаль. “Мене дивує, чому сьогодні, коли ми вже вступили до третього тисячоліття, переважна більшість людей й досі опалює свої помешкання вугіллям. Я здивований й тим, що на тлі надзвичайно обмеженого асортименту продовольчих товарів, що пропонуються селянам, всюди у приміщеннях продмагів розташовані так звані ”однорукі бандити” - гральні автомати, за допомогою яких з батьківської кишені витягуються гроші”, - зауважив він, ознайомившись зі станом справ на території Краснолуцької, Дяківської та Бобриківської сільських рад.

“Чому така надзвичайно низька народжуваність, люди масово покидають села, й досі не вирішене питання нормального перетину російсько-українського кордону в районі застави “Дякове“, а сума коштів, що направляється на утримання хворих у районній лікарні, залишає бажати кращого?“. На ці та інші запитання, що Геннадій Москаль адресував мешканцям та керівникам району, має відповісти група фахівців, які за дорученням голови обласної держадміністрації протягом трьох діб вивчатимуть ситуацію в районі.
Шляхи подолання існуючих в районі проблем Геннадій Москаль має намір обговорити на розширеній нараді за участю сільських голів, депутатів всіх рівнів та представників громадськості, що проводитиметься наприкінці тижня – у суботу, 26 листопада поточного року.

Подписаться на луганские новости

В РПЦ объявили убийство мирных украинцев - священной войной. В УПЦ прокомментировали
В Луганске будут отбирать пустующее жилье
Россия массово отправит в Донбасс насильников
Как беженцам ВПЛ получить государственную помощь
НБУ хотят запретить наличные платежи украинцам
Луганск: Жизнь в «России»
Убить всех, - экс-президент РФ
Украина вышла на Евро 2024
Зеленский неожиданно уволил экс-главу Луганщины
В Украине все таки создадут электронный военный билет