.
Луганские новости
Луганские новости:
25.10.2005 07:38
Данілов: Україна тримає чіткий курс до Європейського співтовариства

ЛОГА

23 жовтня голова обласної державної адміністрації Олексій Данілов провів зустріч з членами Координаційного комітету Європейської асоціації державних територіальних представників. Він привітав іноземних гостей та виразив вдячність за те, що вперше представники стількох країн Євросоюзу зібралися на Луганщині.

«Ми хочемо показати, що Україна - відкрита країна, яка після перемоги помаранчевої революції чітко намітила свій шлях до Європейського співтовариства, - зазначив Олексій Данілов. – Є розуміння, що на цьому шляху буде багато перепон, але українцям потрібно його пройти”.

Голова облдержадміністрації зауважив, що одне з наріжних питань, яке потрібно вирішити для подальшого розвитку області, - це залучення інвестицій. За словами Олексія Данілова, Луганська область має величезний потенціал для потенційних інвесторів. „Багато залежатиме від того, який проект ми запропонуємо», - підкреслив голова облдержадміністрації. Зокрема, він розповів європейським представникам про плани області щодо переробки вугілля на світлі нафтопродукти. За словами Олексія Данілова, на Луганщині запаси вугілля становлять 17 млрд. тонн, нафти в світі залишилося тільки на 40 років. Тому Олексій Данілов вважає, що за цим проектом велика перспектива. Інший масштабний проект, що був презентований членам Координаційного комітету, - регіональна програма «Вода Луганщини» з будівництва заводів з очищення шахтної води до стандарту питної.

Голова облдержадміністрації виразив сподівання європейським представникам на продовження дружби та взаємовигідне співробітництво в майбутньому.

Подписаться на луганские новости

В Луганске рассказали, как будут отжимать жилье уехавших
Экс-главарь Донбасса из тюрьмы просится на войну
Московский патриархат предлагают признать террористической организацией
Зеки зверствуют на Луганщине
Появились спутниковые снимки последствий авиаудара по Луганску
Трамп заставит Украину отдать Луганск - CNN
Илон Маск отказался отключить связь Starlink русским оккупантам в Донбассе
Выжившие луганские шахты подарят России
Что взорвалось в Луганске
Россия продвинулись на Луганщине