.
Луганские новости
Луганские новости:
30.09.2005 07:53
Військова частина ВМС України виразила подяку Луганській області

ЛОГА

Командування і особовий склад військової частини А1497, розташованої в м. Севастополі, Військово-Морських Сил Збройних Сил України виразила подяку Луганській облдержадміністрації, виконкому Краснолучського міської ради, керівництву ДП «Донбасантрацит», всім працівникам вугільної галузі, керівникам підприємств і організацій міста і особисто голові м. Красний Луч Лукьяненко С.В., генеральному директору ДП «Донбасантрацит» Перепелиці Б.А., заступнику директора шахти «Міусинська» Русанову С.М., головному лікарю міської дитячої лікарні Северину В.В., фахівцю І категорії відділу з питань діяльності правоохоронних органів, оборонної і мобілізаційної роботи Краснолучського міськвиконкому Михайлову А.В. за активну співпрацю, турботу і увагу, за надання значної шефської допомоги Військово-Морським Силам України.

Робота з надання допомоги військовослужбовцям ВМС була організована на підставі договорів про шефські зв’язки міст та районів Луганської області з військовими частинами та кораблями Військово-Морських Сил Збройних Сил України на 2005 рік. З січня по липень поточного року містами та районами, підприємствами області підшефним кораблям та військовим частинам ВМС була надана матеріальна допомога на загальну суму майже 50 тис. грн. Першого серпня цього року 5 делегацій з міст та районів області й делегація обласної ради прийняли участь в урочистих заходах, присвячених Дню Військово-Морських Сил України, як у місті Севастополь, де проходили основні події, так і у військових містечках, де розташовані підшефні частини. В ході відвідування від Луганської області особовому складу частин було передано побутової та оргтехніки, лікарських засобів й продуктів харчування на загальну суму близько 15 тис. грн.

Строкову службу у Військово-Морських Силах України, в тому числі у підшефних частинах, проходять 80 юнаків з Луганської області, які призвані весною цього року до лав Збройних Сил.
Стало традицією участь духового оркестру Головного штабу ВМСС ЗС України в урочистих заходах, що проводяться в м. Лисичанську та області.

Як і торік, активно підтримують зв’язки з підшефними частинами Військово-Морських Сил України міста Лисичанськ, Красний Луч, Старобільський та Кремінський райони. Так, Кремінської райдержадміністрацією в рамках виконання договору щорічно проводяться виставки братів-художників Костянтинових, які присвячуються Дню Військово-Морських Сил України.

Подписаться на луганские новости

Экс-главарь Донбасса из тюрьмы просится на войну
Московский патриархат предлагают признать террористической организацией
Зеки зверствуют на Луганщине
Появились спутниковые снимки последствий авиаудара по Луганску
Трамп заставит Украину отдать Луганск - CNN
Илон Маск отказался отключить связь Starlink русским оккупантам в Донбассе
Выжившие луганские шахты подарят России
Что взорвалось в Луганске
Россия продвинулись на Луганщине
В Луганские школы допустят преступников