.
Луганские новости
Луганские новости:
23.09.2005 07:54
Урочистості до Дня партизанської слави відбулись в Луганську

ЛОГА

22 вересня з нагоди Дня партизанської слави в центрі Луганська відбулось покладання квітів до Пілону Слави та Могили Невідомого солдата, в якому взяли участь голова облдержадміністрації Олексій Данілов, заступники голови облдержадміністрації, представники облради, ветеранських організацій.

„Кожен з партизанів та підпільників, хто із зброєю в руках захищав свій народ, рідну землю від загарбників, хто пройшов найважчі випробування в поєдинку з ворогом в тилу, є героями, - зазначив Олексій Данілов. - Ці люди своїм життям відстоювали нашу незалежність, і, перш за все, доказали всьому світу, що країна, яка раніше називалась СРСР, ніколи не буде зломлена”.

Цього ж дня в облдержадміністрації пройшла урочиста зустріч з ветеранами ВВВ - учасниками партизанського руху. Під час зустрічі голова облдержадміністрації привітав ветеранів зі святом, подякував їх за державницьку позицію та зазначив, що питання соціального захисту ветеранів війни постійно знаходяться в полі зору обласної держадміністрації. За словами Олексія Данілова, необхідно, щоб кожен ветеран не залишився без уваги і допомоги держави, і обласна влада зробить все необхідне, щоб наші ветерани відчули цю турботу.

В партизанському русі на Луганщині брали участь більше 3,5 тис. чол., на території області діяли підпільний обком, 6 міських та районних комітетів партії, обком комсомолу, більше 40 молодіжних патріотичних груп.

Подписаться на луганские новости

Как беженцам ВПЛ получить государственную помощь
НБУ хотят запретить наличные платежи украинцам
Луганск: Жизнь в «России»
Убить всех, - экс-президент РФ
Украина вышла на Евро 2024
Зеленский неожиданно уволил экс-главу Луганщины
В Украине все таки создадут электронный военный билет
Путин приказал активировать работу ФСБ в Луганске
Партия Зеленского близка к полному розвалу
Кадыров выступил с угрозами русским