.
Луганские новости
Луганские новости:

18.11.2003 48:04
Глава Нацбанка Украины Сергей Тигипко посетил Луганскую область

"Прес-служба ОДА"

Голова Національного банку України Сергій Тігіпко відвідав сьогодні з робочою поїздкою Луганську область. Він зустрівся з головою Луганської облдержадміністрації Олександром Єфремовим, після чого відвідав Східноукраїнський національний університет, де розповів про роботу української банківської системи в сучасних економічних умовах студентам і викладачам вузу та відповів на їх запитання. У другій половині дня голова Нацбанку провів зустріч з керівництвом управління Національного банку України в Луганській області та керівниками банківських установ і бізнес-структур, які працюють на території регіону. Як лідер партії “Трудова Україна” Сергій Тігіпко взяв участь у роботі обласної партійної конференції Луганської обласної організації партії “Трудова Україна”. Підсумок робочої поїздки в область Сергій Тігіпко підвів на прес-конференції, яку він дав для журналістів місцевих та загальноукраїнських ЗМІ.

Луганська область може розраховувати на підтримку “Трудової України”

“Луганська область може розраховувати на підтримку партійної фракції “Трудової України” у Верховній Раді щодо вирішення актуальних для регіону питань”, - заявив Голова Нацбанку України та лідер партії “Трудова Україна” Сергій Тігіпко під час зустрічі з головою Луганської облдержадміністрації Олександром Єфремовим. Сергій Тігіпко зауважив, що не є секретом політична угода між фракцією “Трудова Україна” та луганською депутатською фракцією “Народний вибір”. “Ми працюємо спільною фракційною групою у 56 голосів, і це не абияка сила для вирішення питань”, - відмітив Сергій Тігіпко. Проте, за словами Сергій Тігіпко, основне завдання його робочої поїздки на Луганщину - це роз’яснити діяльність Нацбанку і політику, яку він планує проводити у найближчий час, та почути про регіональні проблеми і порадитися щодо спільного їх вирішення.
Губернатор області Олександр Єфремов, відповідаючи на запитання журналистів, назвав Сергія Тігіпко одним з тих керівників, з якими можна відверто говорити про всі наболілі проблеми. Під час зустрічі Олександр Єфремов та Сергій Тігіпко обговорили чотири найгостріші сьогодні для регіону питання. Це питання розвитку вугільної галузі та її реформування, питання про стан комунальної сфери, стан справ на хлібному ринку та деякі питання стосовно державного управління. “Ми традиційно підтримуємо з “Трудовою Україною” добрі ділові стосунки і розраховуємо на їх продовження”, - заявив Олександр Єфремов. За його словами, кілька років тому у скрутний для Луганської області час керівництво партії “Трудова Україна” суттєво допомогло у вирішенні проблем вугільної галузі регіону, завдяки чому зараз можна казати про стабільність в її роботи.

Комментариев - 1

Константин
10:25 AM 19.11.2003 UA

Почему этот текст только на двух языках? Предлагаю добавить еще пять-шесть ;-).
Подписаться на луганские новости

Как беженцам ВПЛ получить государственную помощь
НБУ хотят запретить наличные платежи украинцам
Луганск: Жизнь в «России»
Убить всех, - экс-президент РФ
Украина вышла на Евро 2024
Зеленский неожиданно уволил экс-главу Луганщины
В Украине все таки создадут электронный военный билет
Путин приказал активировать работу ФСБ в Луганске
Партия Зеленского близка к полному розвалу
Кадыров выступил с угрозами русским