.
Луганские новости
Луганские новости:

27.06.2003 23:09
На полях области продоложается борьба с саранчой

"Прес-служба ОДА"

Боротьба з заселенням саранових шкідників ведеться на сільськогосподарських землях Лутугінського району Луганської області. За даними
Майже 3 тисячі гектарів сільськогосподарських земель заражено сарановими шкідниками у Луганській області. За даними Головного управління сільського господарства та продовольства Луганської облдержадміністрації виявлено, що сараною заселено майже 3 тис. га сільськогосподарських угідь та неугідь на території трьох агрогосподарств Лутугінського району - ДСП "Ударник", ТОВ "Благодатна нива" та ДП "Агролан" . Це біля 300 га посівів багаторічних трав, 1,4 тис.га посівів ярового ячменю та 1,3 тис.га земель, що не є сільськогосподарськими угіддями.
З метою знищення саранових шкідників вже оброблено інсектицидом 900 га площі. Область повністю забезпечена хімічними засобами для боротьби з сараною та для того, щоб не допустити її розповсюдження по територіях інших сільскогосподарських підприємств. Обробіток заселених сараною полів триває. Значних осередків заселення шкідником на полях області не встановлено.

Подписаться на луганские новости

В Луганске будут отбирать пустующее жилье
Россия массово отправит в Донбасс насильников
Как беженцам ВПЛ получить государственную помощь
НБУ хотят запретить наличные платежи украинцам
Луганск: Жизнь в «России»
Убить всех, - экс-президент РФ
Украина вышла на Евро 2024
Зеленский неожиданно уволил экс-главу Луганщины
В Украине все таки создадут электронный военный билет
Путин приказал активировать работу ФСБ в Луганске